Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana swoja waga

załamana swoją wagą

Polecane posty

Gość załamana swoją wagą
latwo wam krytykowac, a przytylam po pewnych lekach ktore musze brac, lepiej zastanowcie sie nad soba

Gość djkladjfsk
No i dobrze, ze masz jakis plan dzialania :) Glupia krytyka sie nie przejmuj. Pamietaj o urozmaicaniu diety, to tez jest wazne, zeby sie nie zniechecic, jest wiele dobrych produktow i warto je stosowac zamiennie, nawet i ze wzgledu na dodatkowe skladniki odzywcze, witaminy, mineraly itd :) Uwazaj z pieczywem razowym... Tutaj problem jest taki, ze producenci masowo i bezczelnie kantuja. Czesto pieczywo razowe nie jest robione nawet z maki razowej... ma za to dodatki platkow ziemniaczanych itp wynalazkow. Jesli chcesz go spozywac w miare duzo, to poszukaj jakiegos pelnowartosciowego rodzaju. No i trzeba pamietac, ze pieczywo jest mimo wszystko wysokokaloryczne, wiec z ilosciami bardzo ostroznie...

Gość djkladjfsk
Co do cwiczen, skoro na razie silownia odpada i planujesz rower itp. to polecam wprowadzac te aeroby (bo to ten rodzaj cwiczen) powoli i stopniowo. Po pierwsze organizm szybko sie do nich przyzwyczaja i trzeba ciagle zwiekszac ilosc, zeby dzialaly. Z drugiej strony, z dlugoscia nie mozna przesadzac, bo beda negatywne skutki, w postaci spalania miesni (czego uwierz mi, nie chcesz) i nadmiernego przeciazania ukladu nerwowego, co doprowadzi do podnoszenia poziomu kortyzolu, czego tez nie chcesz, bo storpeduje Twoje chudniecie (kortyzol zatrzymuje zwlaszcza tkanke tluszczowa w okolicach brzucha).

Gość djkladjfsk
Zacznij moze spokojnie od gora 20 minut rowerka, tempo takie, zeby nie dostac zadyszki.

Gość załamana swoją wagą
tak zrobie, dzieki za dobre slowo:)

Gość załamana swoją wagą
co do chleba jem pol kromki rano, chyba lepiej tak niz chrupkie pieczywo

Gość djkladjfsk
No w takiej ilosci to Ci nie zaszkodzi :) Niektorzy wsuwaja po kilka kromek, sadzac ze to nieduza ilosc, przyzwyczajeni do kanapek, dlatego na wszelki wypadek napisalem :) Jak jeszcze bedziesz miala pytania lub watpliwosci to pisz smialo, sporobujemy pomagac :)

Gość Spasłe ohydne babska
zamiast się wziąć za siebie to siedzą na kafe i pierdolą od rzeczy... A na rower albo pobiegać a nie tu się zastanawiać co zrobić, żeby schudnąć, a żreć jak najwięcej! I tak już na was zresztą nikt nie spojrzy, więc się nie wysilajcie.

Gość djkladjfsk
Ty zamiast na rower to idz sie rozwinac intelektualnie. Bo nie wiem co gorsze, pelny brzuch, czy pusty leb.

Gość załamana swoją wagą
pusty łeb gorszy:)

skąd możesz wiedzieć grubasie że mam pusty łeb? Nie możesz! A ja wiem, że ty jesteś gruba i paskudna, buhahahha!!!

Gość załamana swoją wagą
po mnie nie widac wagi bo jestem wysoka - nie taka wage a po tobie pusty leb widac niestety kochanie:) az huczy :)

Gość załamana swoją wagą
no i do tej pory bylam zalamana waga, teraz Twoja osoba, pusta niestety

Gość djkladjfsk
Hahahha... Czyli wlasnie g....no wiesz :P Co mnie wcale nie dziwi :) A ze ty masz pusty leb to widac, jak tylko glos zabierzesz :) A co do tego co ty wiesz, to po pierwsze, nie jestem kobieta, po drugie nie jestem gruby, po trzecie regularnie cwicze na silowni. I akurat ty takich rzeczy wiedziec nie mozesz, bo mnie nie widzisz. Swoja glupota za to tak nieskrepowanie epatujesz na wszystkie strony, ze az oczy bola :)

jakby nie było widać to byś tu nie siedziała i nie użalała się nad sobą. Inteligencją to ty nie grzeszysz jak nawet nie wiesz jak schudnąć. Pewnie mężuś szczupłą i ładną sobie znalazł, a ty jesteś tylko od prania skarpetek i gotowania żarcia. No i od wsysania wszystkiego co jadalne i nie tylko;P

Gość załamana swoją wagą
pudlo, mezusia nie mam, ale rozumiem ze opisujesz swoja sytuacje, wspolczuje :)

No nie moją, jakbym była tak gruba jak ty to bym siedziała razem z tobą na twoim topiku i szukała sposobu jak szybko schudnąć, ale i nażreć się jak najwięcej.

Gość djkladjfsk
Proponuje olac juz te prymitywne zaczepki, szkoda tracic nerwy :) Przieciez od razu widac, ze poziom frustracji w zyciu tej persony przebil juz dawno sufit i szybuje pod niebo :) Nie ma gdzie odreagowac, bo z kazdej strony zycie wali po lbie, to sie wyzywa na forum ;)

Gość załamana swoją wagą
dobrze, rozumiem ze musisz sie wyzyc bo cos ci nie wyszlo w zyciu, nie martw sie, kazdemu czasm cos nie idzie, a teraz psadaj, nie chce miec tu negatywnych postaci:) buzka !

Gość załamana swoją wagą
djkladjfsk myslimy podobnie :)

Gość załamana swoja wagą
a powiedz co sadzisz o diecie nie laczenia bialek z weglami

Gość djkladjfsk
Nie testowalem, ale podobno daje dobre efekty. Jesli wprowadzisz zdrowa diete tak jak pisalismy, a dodatkowo sobie rozdzielisz i np. bialko z tluszczem zjesz na raz, a wegle powiedzmy pol godziny czy godzine pozniej, to na pewno nie zaszkodzi, a moze da dobry efekt. Pomysl tylko, czy nie bedzie dla Ciebie uciazliwe jedzenie az takiej ilosci posilkow?

załamana swoją wagą , wiem że nie powinnam się wtrącać w rozmowe, ale nie moge patrzeć jak ktoś bezkarnie obraża kogoś kto chce zmienić swoje życie na lepsze! Ludzie tak nie można! Zresztą zadziwiło mnie to, że Ci co Cię obrażają są niby szczupli, zadbani i the best :) a mimo to siedzą na forum o dietach i czytają wypowiedzi :D Do rzeczy... ze mnie też się śmiali że jestem gruba, brzydka, utuczułam się jak świnia itd itp... reszty określen wolę nie wypisywać bo są zbyt niecenzuralne :) Muisz to olać, zmotywować się i pokazać wszystkim że potrafisz, nie pozwól sobie wmówić że jesteś głupia, brzydka itd... Jesteś wartościową kobietą! Chcesz zmienić swoje życie na zdrowsze! POPIERAM W 100%! A wracając do tych których życie opiera się na usilnym dołowaniu innych osób... darujcie sobie... co Wam to da? czujecie się lepsi? Typowa polska mentalność aaa i zanim zaczną mnie obrażać ... jestem gruba, brzydka itd :D nie musicie się już wysilać :)

Gość załamana swoja wagą
dziekuje za dobre slowo:), dieta juz wchodzi w zycie:)

załamana swoją wagą brawo :) będę tu od czasu do czasu zaglądac do Ciebie, pisz czasem jak Ci idzie :) życze powodzenia

Gość asssssgs
Hej ! Załamana swoją wagą jak ci idzie ? Są jakieś postępy , pochwał się ?