Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nakiedybilet

WYPRZEDAZE LONDYN

Polecane posty

Gość nakiedybilet

Witam! Czy moglibyscie mi powiedziec na kiedy zarezerwowac bilet do Londynu na wyprzedaze letnie? dziekuje

Juz sa wyprzedaze. Glowa boli. Bylam dzis w miescie. Nie da sie normalnie po sklepach pochodzic. Tlumy ludzi, ciagle przepychanki, az nie przyjemnie w tych sklepach, nie mozna spokojnie zobaczyc ubran bo co krok ktos stoi, pcha sie, etc... Nie wiem czy to dlatego, ze weekend jest. Moze w tygodniu bedzie troche inaczej choc nie sadze. Ludzie jak takie gady biegna na te wyprzedaze. Bylam tez w Harrodsie. Tam tez sa wyprzedaze i jest jeszcze gorzej niz w miescie. Straszne. Od razu jak tam przyszlam, to mialam ochote wyjsc. Nic jednak dzis nie kupilam, zdecydowalam, ze moze wpadne w tygodniu a godzinach pracy. Nie polecam.

Gość w debenhams
sa juz wyprzedaze do 50%, nieliczne do 70%, niedlugo beda do 70%, mnie udalo sie kupic komplet z Fantasie stanik+majtki za jedyne 15 funtow, normalnie biustonosz 34.50 a majtki 17.50 wiec jestem zadowolona. Ja jednak unikam zakupow w weekend, wtedy pojechalam w srode przed poludniem wiec nie bylo tlumow.

Polecam stronke www.littlewoods.co.uk maja teraz wyprzedaz,kupilam fajna posciel dla nas i dla dzieci.