Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lsksksksksks

Wstyd mi o tym pisać

Polecane posty

Gość lsksksksksks

ale nie znam sie na zegarku ze wskazówkami od zawsze byłem dobry z różnych przedmiotów,matematyka mi średnio szła,kiedyś sie znałem a teraz z przyzwyczajenia do elektrycznego bym miał problem z zegarkiem wskazówkowym.Czy też ktoś tak ma?Głupio mi strasznie

Gość Donata00
mam 20lat i też nie znam się na zegarku nie odróżniam prawej ręki od lewej jak byłam mała nigdy nie raczkowałam jak piszę i czytam mylę litery a ze p z b itd. jestem dyslektykiem

Gość lsksksksksks
już sie lepiej poczułem bo myśłałem że tylko ja tak mam ale nie mam stwierdzonej dyslekcji choć brzydko pisze

Gość lsksksksksks
ja nawet nie wiem jak można wykuć dużo zasad,praw,wzorów i być dobry np. z chemii,geografii,biologii,historii a nie znać sie na głupim zegarku

Gość to nie dysleksja tylko
dyskalkulia. Też to mam. W niczym mi nie przeszkadza - bo to jedyna dys- która jest uleczalna. Po prostu trzeba więcej ćwiczyć :-)

Moja kuzynka tak ma :) Ma 14 lat, świetnie sie uczy z wszystkiego, ze ścisłych przedmiotów ma szóstki a na wskazówkowym zegarku niby sie zna, ale musi sie zastanowić dłuższą chwilę zanim odczyta godzinę.

Gość to nie dysleksja tylko
cieszę się STIFFLERR że tak uważasz, bo to oznacza, że nigdy tego nie doświadczyłaś/łes. Mam nadzieję, że twoje dzieci (ew. przyszłe dzieci) też nie. :-)