Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonim M.

Czy To Przetrwa? Milosc..

Polecane posty

Gość Anonim M.

Mialem z 29 letnia kobieta romans ma dziecko oraz meza od 5 lat ktorego nie kocha odkad byla w ciazy czyli juz 4 lata poniewaz ja zle traktowal od tamtej pory , dziecko odrazu wolalo mnie , wszystko bylo idealnie mielismy razem uciec do polski i nagle mama weszla w to i ona postanowila zostac zakonczyc to ze mna i sprobowac z nim bo niby sie zmienil czy cos takiego ... ale plakala jak mi to mowila plakala jak powiedzialem ze wylatuje , i mowila przy nim ze dalem jej wiecej szczescai przez ten okres niz on przez cale malzenstwo i ze czuje to co czula do mnie i ze prawdziwa milosc zawsze wygra.... i teraz on wylatuje do PL 4 lipca jest 18 czerwiec powiedzialem jej ze lece w ta niedziele do PL , chce jej pokazac i zobaczyc czy naprawde to jest prawdziwa milosc czy sie ucieszy jak zobaczy mnie w piatek , gdy on nie bedzie juz tak nad nia stal bo bd spokojyn ze mnie nie ma juz w USA i postanowilem sie meczyc i walczyc o nia bo nigdy tak nikogo nie kochalem nawet matki przy porodzie. Ona z nim juz dlugo nie spala jak mowi ze miala by z nim spac to zaczyna plakac mowi ze miesnie jej sie sciskaja ze ona tego nie chce ze to ja boli ze jego dotyk ja boli ... wczoraj ostatni raz z nia rozmawialem na glosnomowiacym bo sobie zazyczyl i zabral jej telefon to powiedziala ze bedzie dobrze ... i ja powiedzialem ze nie moze i tak byc szczera w tej rozmowie powiedziala ze "madry chlopak jestem" dzien przez ta rozlaka meczyla sie ze teraz ja i on i chciala ze mna zakonczyc by z nim zakonczyc i do mnie wrocic ale nie wiem jak to teraz naprawde wyglada wystarczy czekac ale wiem ze nie odpuszcze tego i chyba musze jej to udowodnic ze nie pojde na latwizne tylko bd o nia walczyl do upadlego wiem ze to jak z bajki wyglada... ale tak to jest .. jezeli mnie kocha szczerze jego napewno nie kocha to bedzie tesknila i jak to mowia "wiatr zdmuchnie swiece ale rozpali ogien"

Gość mnjbnbubui
jak ty bredzisz, tego sie nie da przeczytac. kurwa w ogole nie wiem o czym ty napisales. 2 najdluzsze zdania w zyciu! napisz to normalnie!!

Gość nie lubie niedzieli
bo nigdy tak nikogo nie kochalem nawet matki przy porodzie :D świetne motto i takie prawdziwe :D