Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobi3tka

kryzys laktacyjny

Polecane posty

Gość kobi3tka

Witam. Mój synek ma 3,5 miesiąca, a ja przeżywam kryzys laktacyjny. Przeczytałam już wszystkie możliwe artykuły na ten temat, ale nigdzie nie natknęłam się na wzmianki o towarzyszącym temu bólu piersi. Podczas ssania piersi i po nim odczuwam przeszywający ból w piersiach. Czy któraś z Mam doświadczyła czegoś podobnego?

Gość malinowa-herbata
a czy mały ssie smoczka albo butelke?

Gość kobi3tka
Tak, ssie smoczka od około 1,5 miesiąca. Nie sądzę, że jest to związane z kryzysem. I sam kryzys jako tako mnie nie dziwi. Jedynie dziwi mnie ten ból w piersiach. Nie chcę podawać mleka modyfikowanego, ale nie wiem, czy przez kilka dni wytrzymam ten ból.

Gość kobi3tka
Tak, ssie smoczka od około 1,5 miesiąca. Nie sądzę, że jest to związane z kryzysem. I sam kryzys jako tako mnie nie dziwi. Jedynie dziwi mnie ten ból w piersiach. Nie chcę podawać mleka modyfikowanego, ale nie wiem, czy przez kilka dni wytrzymam ten ból.

Gość mamamaaaaa26
masz laktator? jak odciągasz to dzieje się tak samo? ból jest taki sam? jak nie to odciągaj i dawaj z butli

Gość kobi3tka
Nie chcę dawać mleka z butli, bo boję się, że nie będzie potem chciał ssać z piersi. Poza tym ból ten sam. Tak jakby to było wysysanie mleka na siłę.

Gość mama pracujaca
ja mialam 2 kryzysy i tez mnie piersi bolaly tak z 2-3 dni ale to minie, nie martw sie :)

Gość kobi3tka
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Kryzys już mija. Dziś było dużo lepiej z produkcją mleka. Myślę, że w ciągu kilku dni wszystko wróci do normy.