Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena220504

Wstydliwy problem dotyczacy nog...

Polecane posty

Gość Magdalena220504

Witam.Mam nietypowy i dość wstydliwy problem. Jak na razie nie miałam przez niego większych problemów, ale obawiam się, że mogą być. Otóż moje nogi dość nieprzyjemnie pachną.Utrzymuje podstawowe zasady higieny, zakładam czyste ubrania i skarpetki codziennie, więc to na pewno nie jest z mojej winy. Podejrzewam także, że może to być przez obuwie które nosze, nie jest ono ze skóry naturalnej, ale przecież przez ten problem nie zmienię całej swojej garderoby. Co do mojej wagi- nie jestem otyłą osobą, chociaż gdybym była szukała bym najpierw rozwiązania w swojej diecie. Wracając do tematu, szukam środku do pielęgnacji stóp, który zlikwiduje nieprzyjemny zapach, a zarazem temu zapobiegnie. Czy znacie taki? Podejrzewam, że rozwiązanie znalazłabym w domowych sposobach, niestety nie znam żadnej naturalnej rzeczy, która by mi pomogła. Jeśli Wy znacie to proszę o odpowiedź i sensowną poradę. -Magda.

Gość to zmień dietę
a poza tym idź do dermatologa, bo możesz mieć grzybicę. Obuwie raczej wymień, bo jakieś sztuczne badziewia raczej nie pomogą w likwidacji problemu, poza tym, zainwestuj w specjalne wkładki do butów, które zapobiegają powstawaniu przykrych zapachów. Po pierwsze lekarz i jego zalecenia, potem dezodoranty, żele i kremy do stóp, wkładki i porządne obuwie.

Gość jenk
antidral z apteki ok 10zł .Nogi myjesz 2 x dziennie a preparat używasz co 2-3 dni.Podobnie pod pachami

Gość romcia+
Wylecz grzybicę.