Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość profesor miodek Breslau

Uważam ,że kobiety mają zbyt dużo praw. Feministki ostro przegięły !

Polecane posty

Niedlugo faceci nie bedą wam do niczego potrzebni ,takie jestescie samowystarczalne :O wasze babki jakos byly szczesliwe ,a teraz babom namieszaly w glowach te kurwy feminazistki

Gość to nie myśmy przegięły tylko
z was jakieś cioty się zrobiły, zniewieścieliście całkowicie

do głosowania tez, jestescie podatne na manipulacje ,wiekszosc reklam jest skierowana do kobiet. Wiecie o tym ,że są rozne grupy docelowe? Wiecie. Jest nawet taka grupa jak ''sfrustrowane matki'' :O to samo mowi za siebie.

offerma - no wlasnie , chcecie miec wszystko to co mężczyzni :O Wpychacie sie na stanowiska na ktorych zupelnie sobie nie radzicie. Reszta kobiet zajęla ''stanowiwksa biurowe'' ,setki biurw :O w urzędach ,bankach, korporacjach ,wiekszosc to kobiety , miliony na to idą , wytresowana małpa potrafila by zrobic to samo , przerzucac papierki z biurka na biurko chodzą z kawą po pokojach, tu plotka, tam ksero

Gość RoZsĄdNa kobieta
Wrocław nie Breslau;-) Polska już od dawna nie jest pod zaborami;-)

Gość RoZsĄdNa kobieta
Na maturze zdawałam historię egzamin pisemny i ustny i zaliczyłam na bdb:-) Więc jak możecie pisać, że kobiety są głupie?! Na egzaminie ustnym profesor mi powiedział taki komplet, że moja wiedza z historii przekracza poziom szkoły średniej ot co:-)

wiedza ksiązkowa a inteligencja to nie to samo mozna miec wiedze ,ale rozumu juz nie 🖐️ - mam pomysl na nowy topik :D