Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusinda

masakryczne zabkowanie

Polecane posty

Gość dusinda

Hej. dziewczyny mojej corce ida chyba z 4 zeby na raz. Nie je praktycznie nic procz jogurtow slodkich i raz dziennie pije mleko- nie chce nawet pic juz nic i to trwa kilka dni juz.. ciagle placze z byle jakiego powodu. Czy wasze dzieci tez nie jadly totalnie nic przez kilka dni i malo pily w trakcie zabkowania???? Bylo tak u ktorejs mamy ze 4 zeby na raz szly???

Gość dusinda
uppppppppppppppppppppppp

mojemu też idą pije praktycznie tylko soczki owocowe i może 3 razy dziennie mleko a płacz czasami jest nie do wytrzymania i nic żadne maści nie pomagaja

podawaj jej nurofen,koniecznie! a z jedzeniem odpusc,nie umrze z z glodu :) a w jakim wieku masz coreczke?

u nas idą ciagle w hurtowej ilości :P jak wyszła dolna jedynka to po 2 dniach wyszla kolejna,po 2 miesiącach wyszly gorne jedynki i odrazu 2 wyszly, trójeczki wyszły równocześnie,czwórki też wyszły równocześnie. Teraz czekamy na 5 bo od grudnia ni pokazał się nowy ząbek,więc też raczej wyjdą wszystkie odrazu ;) Tak bywa,ja nic nie dawalam na bol bo nic nie pomagalo,ew kostka lodu,letnie płyny

U nas tylko jedynki szły osobno i teraz piątki. Dwójki, trójki, czwórki szły po 4 na raz - masakra! Dziś ma 2 lata i 3 dni, tuż przed urodzinami wyszły trzy piątki, od wczoraj wychodzi czwarta.

Gość mama z irlandii
mój też ząbkował okropnie pomagał mu tylko jeden lek żadne żele nie działały żadne proszki do wcierania (mieszkamy za granicą) tylko calpol teraz ma 2 lata i tydzień i wychodzi mu ostatni ząb na szczęście przy czwórkach i piątkach gorączkował temp do 40 st

Gość u nas tez...
4 zeby wlasnie ida.Jak na razie jest dobrze.Apetyt dopisuje.wiec nie mam co narzekac,ale w kazdej chwili to sie moze zmienic .