Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blod

jestem brzydki

Polecane posty

Gość blod

Witam mam 13 lat i mam pewien problem jestem strasznie brzydki przynajmniej ja tak uważam sądze tak ponieważ mój bliski kolega wyłąpuje wszystkie dziewczyny bez problemu np ostatnio pojechalismy do takiej dziewczyny to prawie wszytkie dziewczyny mówiły że on jest ładny mi mowila jedna dziewczyna ze jestem ladny poki nie zobaczyla mojego kolegi. I co ja mam teraz zrobić czuje sie samotny i nie chciany :( Doradzcie coś

Gość
bądź sam, albo zabij kolegę ...

Gość blod
Prosz o powazne odpowiedzi a nie robienie sobie jaj ze mnie

Gość CoPowinnamZrobić
ech.. na pewno nie jest tak źle. Jesteś jeszcze bardzo młody i radzę Ci obstawiać się ludźmi dla których ważne jest to co masz w środku.

Gość blod
nie mam az takich strasznych problemow no ale jednak moj kolega jest ladniejszy i jest mu latwiej nierozumiem dlaczego jedni maja latwiej a drudzy latwiej

Gość blod
nierozumiem o co ci chodzi i dlaczego mowisz do mnie "dzieciaku" pedofila haha pytam tylko o rade a nie takie debilne odpowiedzi jak ty piszesz jezu

Gość CoPowinnamZrobić
Czy ktoś kiedykolwiek powiedział Ci, że na tym świecie każdy dostał po równo? Oświadczam Ci, że sprawiedliwość nie istnieje, jedynie jej nędzna próba. Wykorzystaj to co masz.

Gość blod
to jesli świat został stworzony bez sprawiedliwoci to po co istniejemy zeby uzerac sie cale zycie bo jeden ma lepiej a drugi gorzej beznadzieja :(

13 lat??? prawdziwy facet to będzie z Ciebie za 10 lat,jak nie więcej,tak więc nawet jeśli teraz jesteś"nie tego" to jeszcze nic straconego:) mam nadzieje,że pocieszyłam

Gość CoPowinnamZrobić
Ależ skąd, świat został stworzony sprawiedliwiej. Ale winą ludzi jest to, że sprawiedliwość pogrzebali. Winą ludzi jest to, że życie i człowieka sprowadzili tylko do ciała i cielesności.

Gość blod
no nie za bardzo a jesli teraz chce miec dziewczyne inni moi koledzy maja zabawny jestem i tylko dla tego mnie dziewczyny lubia

Gość CoPowinnamZrobić
Po co Ci dziewczyna w tym wieku

Gość blod
bo wszyscy teraz maja moze dalibyscie jakies porady?

Gość CoPowinnamZrobić
na mam źadnych porad dla osoby, która na sile chcę robić to co wsyscy. Oprócz tej "Wszystko, co potrafię, to być mną, ktokolwiek to jest." Bob Dylan

Gość blod
ale ja nie jestem tak jak wszyscy ja tylko nie chce byc tak jak ten ostatni

Gość blod
niech ktos odpisze i da dobra rade

Gość blod
a zreszta co ja bede sie wyplakiwal i chociaz mialby zabic kolege osiagne swoj cel narazie