Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będężonąmęża

Siostra mojego narzeczonego nie chce przyjść na nasze wesele. Jak ją namówić?

Polecane posty

Gość będężonąmęża

Czy w ogóle jeszcze namawiać czy tak jak mówią nasi rodzice dać spokój? Ona nie jest z nami skonfliktowana. Po prostu nie lubi uroczystości. Omija chrzty, komunie, śłuby, wesela... Niby wszyscy się przyzwyczaili do tego, ale każdy myślał, że na wesele własnego brata przyjdzie. Udało się ją namówić do przyjścia na ślub, ale na wesele nie chce i już. Powiedziała, żebyśmy sobie zaprosili kogoś kto lubi takie imprezy. Co byście zrobili?

Ja bym olała. Po co zapraszac na siłe osobę, która i tak nie będzie się dobrze bawić i być może zepsuje wam imprezę marudzeniem? Siostra ma rację, zaproście na jej miejsce kogoś, kto wesela lubi i chętnie przyjdzie:)

Gość zerooo
jestem podobnym typem, mecza mnie takie imprezy i w najmniejszym stopniu nie bawia, nienawidze kiedy ktos na mnie naciska ze powinnam pojsc, w kolko pyta dlaczego nie, itp. nie lubie nie chce moja sprawa koniec kropka dlatego z mojego punktu widzenia - nie namawiajcie

Gość Piczekson Orange
Jakas poyebana !

Gość 89 Julia
nie zamęczać jej. nie chce, niech nie idzie.

Gość adfsfgdsfda
Dlaczego pojebana? Nie każdy musi lubić wesela i tę całą otoczkę.

Gość Iza87
Kurcze, ja tam lubie wesela i rózne imprezy, ale nawet jakbym nie lubila to wlasnemu bratu takiego swinstwa bym nie zrobila. Dziwna ta siostra jakas. Ale dajcie spokój moim zdaniem. Jak nie chce to niech nie idzie.

ale przeciez dziewczyna chce przyjśc na samą uroczystosć, więc jakie swiństwo im wyrządza?

Gość 89 Julia
a jakie w tym świństwo widzisz?

Gość tyż nie lubię
A ja myślę, że siostra doskonale wie co robi. Na ślubie będzie, uroczystość zobaczy. A reszta to już zabawa. Jeśli ona takich zabaw nie lubi to jeżei przyjdzie albo będzie siedziała jak na szpilkach albo zrobi dobrą minę do złej gry. Tylko na co to komu? Zaproście kogoś kto będzie chciał poszaleć, a nie siedzieć godzinami za stołem.

Gość będężonąmęża
No wiecie, mojemu narzeczonemu na pewno zależy, ale faktycznie jak ma się źle czuć to zaprosimy kogoś innego.

Gość dupkaD
też byłam tylko na ślubie brata a na weselu nie, nie wiem co sądziła na ten temat moja bratowa i goowno mnie to obchodzi:)

Gość będężonąmęża
dupkaD, tylko tak napradę w tej całej historii najmniej chodzi o mnie. Moje rodzeństwo na pewno będzie. Znam siostrę narzeczonego, nie mam z nią problemów, ani ona ze mną. Wiem jaka jest i że nigdzie nie chodzi. Ale myślałam, że ze względu na brata mogłaby się zmusić i przyjść. Pewnie macie rację i nie ma dalej namawiać.

Gość ja teżżżżżżżżżżżżżżżżż
ja też nienawidze takich spędów i wcale się dziewczynie nie dziwię :-) sama nie chodze na śluby i wesela, tym bardziej imieniny, chrzciny i inne spędy w rodzinie już od lat i w dupie mam co o mnie myslą. a dziewczyna pewnie nie ma partnera i pewnie źle się z tym czuje, a słuchac całą noc od babć i durnych ciotek kiedy sobie znajdzie chłopaka to co to za atrakcja??? sama się zastanów autorko i dajcie jej święty spokój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! twój ślub i wesele to nie pępek świata

Gość będężonąmęża
nie ma co*

Gość dupkaD
2 pytania: ile ona ma lat i czy ma faceta?

Gość będężonąmęża
ja teżżżżżżżżżżżżżżżżż, bzdury piszesz. Nie chodzi o brak partnera, bo chłopaków miała, a i tak nie chodziła na wesela itp. Poza tym powtarzam, zależy mojemu przyszłemu mężowi, więc tekst o tym, że mój ślub to nie pępek świata nietrafiony.

Gość będężonąmęża
25 lat, w tej chwili partnera nie ma, ale to nie powód. Tutaj właściwie nie ma powodu. Ona zawsze odpowiada, że nie lubi i dlatego nie chodzi.

Gość dupkaD
też nie lubię i nie chodzę, połowa rodziny się dziwnie na mnie patrzy a ja mam to gdzieś:) twojego męża na pewno uszczęsliwi to że siostra "dla niego" będzie się stasznie męczyć (bo będzie) i będzie miała koszmarne wspomnienia z jego wesela(bo będzie)- naprawdę na tym mu zależy?? przecież będzie na ślubie, przezyje bez niej na weselu