Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyśsięuda

Moja kumpela ma 158 cm wzrostu, a ja jestem 10 cm wyższa i ona ma większe powodz

Polecane posty

Gość kiedyśsięuda

enie. Czy to nie dziwne? Zawsze myślałam, że faceci zwracają uwagę na wzrost.

Gość DROŻDŻOKA.b
owszem, gdyż wolą niższe

Gość cccccccccccccooooooooooooooooo
jasne. To oświece Cię bo faceci zwracają uwage na inteligencję a nie na twój duży wzrost

Gość kaś123456632541
Nie, to nie jest dziwne. To, że faceci lubią wysokie to tylko stereotyp. Sama mam 159 cm i zauważyłam, że właśnie za to lubią mnie mężczyźni, bo jestem taka malutka, filigranowa, można mnie schować w swoich ramionach i się zaopiekować. Małe jest słodkie, rozczula facetów, sprawia, że czują się bardziej męscy, potrzebni, bo taka krucha kobieta sobie bez nich nie poradzi :)

Gość erwes
faceci raczej zwracaja uwage na twarz , a nie wzrost Przyklad Cichopek ma mniej niz 160 wzrotu ..

Gość erwes
Przynajmniej ja tak mam ze zwracam uwage na twarz kobiet. Jesli dziewczyna jest ładna z buzi to taka mnie zainteresuje . I nie wazne czy ma 150 czy 175 cm ..

Gość erwes
Małe jest słodkie, rozczula facetów, sprawia, że czują się bardziej męscy, potrzebni, bo taka krucha kobieta sobie bez nich nie poradzi niestety , ale to nie jest prawda . Znam wiele pieknych wysokich kobiet jak i niskich . Sa tez mało urodziwe niskie jak i te wyzsze ..

Gość kaś123456632541
Może ciebie to nie rusza, ale znam wielu facetów co lubią właśnie filigranowe kobiety, sama np. lubię wysokich facetów. wiadomo ważna jest twarz i ogólna prezencja, ale niektórzy po prostu lubią niskie, albo wysokie tak jak jedni blondynki czy brunetki. kiedyś myślałam, że wolą te długonogie, jednak coraz częściej przekonuję się, iż jest zupełnie odwrotnie. :)

Gość erwes
ale sa tez piekne polskie wysokie siatkarki jak Kasia Skowronska .

Gość erwes
Dla mnie wazne by kobieta nie miała nadwagi i miała piekna twarz .