Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papjha

Lubie chodzić w sukni ślubnej

Polecane posty

Gość papjha

Mam 20 lat Wczoraj wyszłam do miasta w pięknej ,białej sukni ślubnej którą sobie kupiłam ,nie mam narzeczonego jestem samotną ale ładną kobietą...Rodzice są wściekli ,chcą mnie wysłać do psychiatry, a ja tak uwielbiam sobie robić w niej fotki i chodzić ,nie patrzę na to,co sobie ludzie o mnie pomyślą, jestem dumna i wyobrazam sobie ,że jestem piękną królewną,panną młodą ..Czy to jest normalne??

Gość llalallala
tak

Gość to byłaś ty?
Też bym cię wysłała do psychiatry.

Gość dorosnij kobieto
!!!!!!!!!!!!!

Gość papjha
JA sie pytam powaznie czy któras z was tez lubi przymierzac i chodzić w nich..Oj chyba jestem jedynym takim przypadkiem

Gość to ja też jestem nienormalna
ja lubię :) ale w domu , nieraz się owijam w satynową białą pościel ,a później udaję ,że mam noc poślubną :) poważnie, a mam 24 lata

Gość papjha
Tylko ze ja mam bzika na punkcie prawdziwych sukien,kupiłam sobie ślubną ,po czym wywolalam szok i zdziwienie idac w niej ulicą ,nie czulam zadnego wstydu ,czulam sie taka dumna, nieraz zazdroszcze tym dziewczynom co wychodzą za mąż wlasnie dlatego ze mają takie piękne suknie, juz od dawna przesladowała mnie ta mysl, żeby sobie kupić ,rodzina nie miala na mnie zadnego wplywu, a lekarz powiedzial ze to moze byc objaw jakiejs manii posiadania czy cos takiego, ja po prostu uwielbiam sobie robic w niej zdjecia ,podziwiam siebie, gdy ją zakladam czuje sie wtedy jak prawdziwa kobieta...

Gość ssssssssserotomaaa
ja tam też lubię sukienki -najlepiej takie balowe,eleganckie z porządnych tkanin do tego szpilki i make-up + fryzura i tak siedzę w domu z kieliszkiem w ręce

Gość papjha
Na desperacje to nie wygląda...

nie? to czemu na jednym zdjęciu masz pytanie kto się z tobą ożeni? poza tym to suknia ślubna a nie zwykła suknia. choć ciekawe jest to że masz takie pytanie ale nie podałaś gdzie mieszkasz. ps. na zdjęciach robionych tak lekko z dołu niekorzystnie wychodzisz ;)

Gość papjha
To pytanie odnośnie -"kto się ze mną ożeni ? -dałam tak dla żartu:), nie zastanawiałam się nad tym zbytnio ,na takich fotkach można różne wpisy sobie dawac to nie jest poważny serwis.

Gość 156
a ty jesteś poważna?:D

Gość papjha
Domyśl sie

Gość 156
domyślam się:D:p

papjha -> co niemienia faktu że chodzenie w sukni ślubnej może oznaczać brak czegoś lub zaspokojenia jakiejś potrzeby :P

Gość papjha
Ja sama nie wiem czego chcę od życia....czuje pustkę ,niedlugo zbliża sie kataklizm przynajmniej zdołam nacieszyć sie swoim własnym "weselem"

Gość papjha
Wydaje mi się ,że "coś" krąży koło mnie ,zbliżają sie czarne chmury..

Gość 156
"do wesela się zgoi" tak mówiła moja babcia:p a tak btw: czy przechodnie nie kręcą ci loka?

papjha -> czyli samotność ;] niemniej kupienie sukni ślubnej jest dziwnie :P a nie podając miasta w którym mieszkasz ciężej będzie znaleźć faceta jeśli chcesz szukać przez fotkę :P

Gość papjha
Ja przez Fotke nie szukam faceta po prostu wystawiłam tam swoje zdjęcia z nudów ,jestem oryginalna -nie ma drugiej takiej w sukni ślubnej :P...

Gość papjha
Nie wiem ,może mi coś odbiło ...

Gość 156
jak ci odbiło to załóż smoking, będzie ok.:p

Gość papjha
156 nie pisz u mnie ok:)