Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukanik890

kurcze no ;/

Polecane posty

Gość lukanik890

Kiedys ,jakies 3 miesiace temu podobalem sie takiej dziewczynie,ale dalem jej kosza.Niby fajna, lubielem ja ,ale niezbyt mi sie podobala ,bo miala troche cellulitu ,byla troche ubita no i ciagle miala rozpuszczone wlosy ani perfum nie uzywala;/No i ostatnio jestem na miescie z kolega i patrze na jedna dziewczyne szla daleko wiec twarzy dobrze nie widzialem:wyglada jak moj ideal,patrz ale laska!No i po chwili doznalem szoku ,to byla ona!Podeszla do nas usmiechnela sie,pogadalismy troche .Zmienila sie i teraz naprawde mnie powalila z nog i charakter fajyn i wyglad. Chcialbym sie z nia umowic ,czy jest szansa?

Gość lukanik890
prosze doradzcie mi bo sam juz nie wiem:/

Gość blabliblu
ale wy faceci jesteście chamscy. tylko na wygląd patrzycie ;/;/

Gość lukanik890
wiem,ze zrobilem blad,ale czy powienienm o nia zawalczyc?

Gość blabliblu
walcz se walcz, ale to od niej zależy, czy Cię zechce. jeśli jest mądra- nie zechce ;)

Gość babeczkaZKremem
Jednego nie rozumiem...... "Ciągle miała włosy rozpuszczone" czy to wada, czy coooo??????

Gość lukanik890
no chodzilo mi to ,ze ciagle ta sama plyta,ale ja sie zmienilem serio,wiem co myslicie ale przusiegam niew jestem taki pusty jak kiedys

Gość blabliblu
niech będzie. ale jeśli ją zabolało to, kiedy ją olałeś, lepiej zostaw ją w spokoju. znów wzniecisz nadzieję, a potem znów się okaże, że się nią nie interesujesz.

Gość patka*5
hahh chcialbys zeby ona tak patrzyla na twoj wyglad? i oceniala cie dokladnie czy masz wlosy na zelu czy ogolone.. jak dla mnie to dalej jestes taki sam.. piszesz ze fajny charakter i wyglad.. a podobno wczesniej tez miala fajny charakter?! ty tez masz wady wiec nie oceniaj tak dziewczyn.