Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość indiana dżons

Jakie macie problemy w życiu?

Polecane posty

Gość indiana dżons

Co sprawia, że nie jesteście szczęśliwi?

Gość mam wade wymowy i jestem
niesmialy :o

brak wystarczającej kasy....rozwiązałoby to problemy i zdrowotne i miłosne....to mit , ze pieniądze szczęscia nie dają

Gość Kora bez mózgowa
Samotność od zawsze oraz grube uda oraz brak wiary w siebie oraz siano na głowie

Gość marekmarek.
dentysta

Gość Joela
agamemnon-pieniądze szczęścia nie dają .Szczęście daje mozliwość ich wydawania na wszystkie potrzeby ,zakupy i przyjemności

mogę zaliczyć do tych smutków np.: to, że nie mam pracy, że mieszkam w bloku a chciałabym na wsi, że chciałabym mieć już długie włosy a narazie mam krótkie bo głupia obcięłam i niestety na przedłużenie mnie nie stać, smutno mi bo moj mąż ma baaaardzo rozbitą rodzinę i tak naprawdę mamy tylko kontakt z jego mamą i chrzestnym. Staram się jednak nie myślec o tym co złe tylko cieszyć rzeczami nawet najdrobniejszymi i najgłupszymi

hmm... moze troche samotnosc, brak wiary w siebie, troche kompleksow, oraz ogolnie moj charakter to jeden wielki problem. wiecej by sie tego nazbieralo. ale jestem zdrowa, to najwazniejsze ;)

Gość boseee nogi....
Poważne... zdrowotne problemy.

Potwornie chwiejne nastroje i moja cholerna nadwrażliwość. Wystarczy, że usłyszę o jakieś krzywdzie, czyimś nieszczęściu i mam zwalony dzień, bo się tym przejmuję :O Poza tym chora zdolność, która sprawia, że zawsze oczekuje najgorszego scenariusza i choćbym zdawała sobie sprawę z tego, że jest on bardzo nieprawdopodobny do spełnienia to i tak nie potrafię odegnać czarnych myśli.

Joela-no ale jednak same w sobie dają. Mam kase-wydaje-jest ok. Zresztą, nie musze ich wydawać. Jakby leżały grzecznie na półce to też byłabym szczęśliwa.

Gość STELLA++++
popierdolonego faceta i dziecko z nim.

aha i jeszcze bardzo chciałabym mieć psa a nie mogę:( tzn. nie chcę go męczyć w bloku na 4 piętrze.... i mam problemy z kręgosłupem i przez to właśnie mam problem ze znalezieniem pracy, nie mam przyjaciół :( mam kompleksy ale tak jak wcześniej pisałam staram się jak mogę odganiać doły

Gość pytanieee maaaaaaaam
teraz?problem z chorą psychicznie matką,zalozylam o tym wątek ale nikt sie nie udziela :(

Gość STELLA++++
bo nikt nie lubi sie udzielac. Kazdy ma w dupie.

Gość pytanieee maaaaaaaam
własnie wiem,a ja nie wiem co mam kooorwa zrobić :(

Gość STELLA++++
zrob co mozesz, by jej pomoc. Nie znam tematu, podaj linka.

Gość dobrzemidobrze
wciąż doskwierająca samotność... btw jest tu ktoś z okolic Piły?

Gość jdhdgft
okolice nie maja znaczenia :) kogo szukasz ?

Gość normalnie dziwnie sie z tym cz
jestem sama- tak rzucił mnie chłopak, nic nowego...ale teraz interesuje sie mną jeden taki Alban, chce sie spotykać, jest jescze inny chłopak, który tez chciałby sie spotykać, jest jeszcze trzeci chłopak!! i normalnie tak z nikąd sie wzieli! i to jeszcze nie jest dziwne- ostatnio odezwał sie mój były chłopak- w sumie to jeszcze nie wiem czego chce bo sie nie określił...a dzis napisał mój jeszcze wczesniejszy były chłopak....

Gość Irmin@
teściowie :-( ;-P

Gość
samotność wieczorami ...

Gość dobrzemidobrze
kogoś z kim mogłabym porozmawiać o rzeczach niekoniecznie ważnych ale o tych też tj. o wszystkim i o niczym. :)

Gość Truskawkowa malina
Jestem tak niesmiala ze nie potrafie zagadac do chlopaka ktory mi sie podoba. A mieszka na tym samym pietrze w akademiku co ja. I tez wydajje sie mna zainteresowany. Jak juz zaczniemy gadac to jest ok, ale ja nie potrafie np. wyjsc z pokoju, jka slysze ze on jest na korytarzu i nie potrafie zaczac z nim rozmowy. Krepuje mnie to!