Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska za rokxD

musze wyjechac do innego miasta do pracy zapłacze sie za moim pieskiem:((

Polecane posty

Gość laska za rokxD

300 km dalej musze bo u siebie nie znajde nic naprwde ciezko z praca... a tam mam juz zaklepane co prawda piesek zostanie w domu z mama i bratem ale napewno nie beda jej tak czesto odwiazywac jak jak i chodzic z nia na spacery boje sie ze ona mnie za rto znienawidzi ze ja tak zostawiłam jak za pare dni wyjade to mi serce peknie:((( moj brat powiedzial ze bedzie sie nia zajmował ale napewno nie codziennie ma swoje zajecia....

Gość cóż przykre
biedna psinka, będzie za tobą tęskniła :(

Gość eksponat
kup duzy słoik zawekuj chuja i zabierz ze soba

Gość dgdfhyrtyr
autorko- ja musze wyjechac na studia, ale na szczescie tylko 100km dalej i bede co 2 tygodnie odwiedzac przyjezdzac na weekend, bo tez go strasznie kocham:( wiem,ze moja mama tez bardzo niego dba wiec bedzie miał dobrze, ale na pewno tez bedzie tesknił

Gość laska za rokxD
ja jak tylko o tym pomysle to od razu płacze a na weekendy tez rzadko bede mogła przyjezdzac bo tez pracuje a od pazdziernika tez studia wiec pochlastac sie mozna;(

Gość psiulek synulek
Oj, napewno piesek bedzie tesknil:( Ja tez musialam zostawic psiulka w domu jak na studia wyjechalam, rzadko go widywalam, ale teraz na wakacje przynajmniej 3 miesiace moge sie nim nacieszyc.