Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belindax3

Mój syn jest bezpłodny!!!

Polecane posty

Gość belindax3

Mój syn jest bezpłodny, co gorsze nie chce się poddać leczeniu i zerwał ze swoją partnerką. Jak go zmusić do leczenia, facet ma 26 lat i jest nie ożeniony i nie ma dziecka.

Gość belindax3
To nie jest tylko jego sprawa ale całej rodziny. Zapewniłam synowi wszystko czego potrzebował. Płaciłam za jego studia a teraz on odpłaca mi się tak że nawet wnuka nie będę miała. On jest moim jedynym dzieckiem. Co będę robiła jak będę stara, liczyłam na to że będę się wnukami zajmowała. - Co jest marzeniem każdej matki, zajmowac się wnukami

Gość agfa jaka
nie twoja sprawa tylko jego chcesz bawic dzieci zaadoptuj :P

Gość agfa jaka
ja matka nie mam takich marzeń wole zwiedzać świat :P zajmij sie swoim życiem bo jeszcze ci sie syn powiesi za to twoje gadanie i nagabywanie :O

Gość belindax3
Tylko że ja nie jestem egoistką i wiem że mój syn powinien już rozpocząc leczenie. Im wcześniej tym lepiej. A on nie przejmuje się niczym, zerwał ze swoją partnerką i oznajmił mi że nie chce miec dzieci. Syn jak ja dzwonię do niego to nie odbiera telefonu lub przerywa rozmowe, jak przychodzę do niego to nie otwiera mi drzwi. Najlepiej zrobię jak przyjdę do niego do pracy.