Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mo---ni---ka

POMOCY. ZAŁAMANA....

Polecane posty

Gość Mo---ni---ka

Weszłam na FB mojego męzczyzny, miałam dobre hasło i dobry login, bo strona sama się przekierowałą. Okej, wyskoczył komunikat, że z powodu logowania się z innego komputera konto jest czasowo zawieszone. Z tego, co się zdażyłam zorientować, to przy kolejnym logowaniu - już na Jego komputerze, wyskoczy Mu moje ip... Czy jeśli wejde teraz na to konto ponownie, z innego ip to wyskoczy to drugie czy oba? Co mam zrobić? To był przypadek, zdenerwowana jestem... Boję się, że On mnie oskarży o szpiegowanie czy coś... Jak to naprawić? Ja na serio nigdy w nic nie zaglądałam, to był przypadek...

Gość Mo---ni---ka
Nikt nie wie?

Gość mychaaaa
nie rozumiem dlaczego mialoby mu wyskoczyc IP Twojego kompa. Nie znam sie na tym ale z tego co wiem to skad on moze wiedziec ze ono jest akurat Twoje. Nie wiem powtarzam nie znam sie ale jesli jest jak mowisz to potraktuj to odpowiednio jesli sie boisz ze Cie oskarzy o szpiegostwo. Zachowuj sie naturalnie bo przeciez sama wiesz jak bylo wiec nie powinnas okazac mu strachu. Mozesz sie nawet smiac wiec wyjdzie bardziej naturalnie. Po prostu zachowuj sie jakby nigdy nic a wejscie na jego fc to czysty przypadek i tyle, ot:)

Gość Mo---ni---ka
Zna moje ip, bo sam mi internet zakładał. Kilka razy ktoś mu właził na konto FB, boję się, że to spadnie na mnie...

Gość Mo---ni---ka
Ok, miałam za zadanie dopasować 5 zdjęć pod podane nazwiska. Zrobiłam to dobrze i konto zostało odblokowane, ale najadłam się nerwów, szok... Jeszcze by pomyślał, że mu się włamujęna konto, bo narzekał ostatnio, że ktoś mu łazi...

Gość Mo---ni---ka
W spokoju mogę iść spać, dobranoc :)