Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Time Bandit

dziś całą noc będe oglądał horrory

Polecane posty

Gość do zobaczenia nigdy
co będziesz oglądać?

jak to, piątki trzynastego to legenda, a zombie jest kapitalnym włoskim horrorem, no ale wszyscy mamy inny gust ;)

zgadzam sie klasyki ale ... no wlasnie, za to chetnie obejrzalbym autostopowicza to dla mnie jest film kultowy, czas poszperac po necie

martwica mózgu to film wybitny, często do niego wracam, a scena z księdzem na cmentarzu jest jedną z mych ulubionych :)

Ja uwielbiam kosiarkę w akcji ;) Dawno nie oglądałam i już w sumie nie pamiętam dokładnie... ciekawe czy jest na allegro :)

filmy o zombie czy w stylu piątku 13-ego to wg mnie bardziej komedie niz horrory... ja bym polecała martyrs, 1408, case 39, sierota, egzorcyzmy emily rose, egzorcysta, udręczeni, inni, rytuał, widmo, delikatna, stygmaty, lustra, no-do, oko, ultimatum, pozwól mi wejść , drabina jakubowa, zemsta po latach, krwawe wizje, bękarty diabła, klątwa, lunatycy, zjadacz grzechów, smętarz dla zwierzaków, opętanie , carrie , a do tego serial-mistrzowie horroru

Gość o takkkkk...,
Martwica wymiata...to fakt......:) Jest jeszcze jeden, z tego klimatu ale mlodszy. Byl rewelka, ale nie pamietam tytolu. Moze ktos pomoze. Rodzina jedzie na wakacje, i trafiaja na nocleg do starszej pani, ktra ma trzech synow. Jeden jest karlem a drugi Dynioglowy a trzeci ma stalowe szczeki......Dynioglowy zakochuje sie w corce podroznikow i wiezi ja w piwnicy. zna ktos? Plisss, pomocy!!!!

naturalnie Jolu, ale zależy co kto uważa za horror, ja bałem sie np. Na filmie Lśnienie, Hellraiser też potrafi przerazić, ale trzeba ten film zrozumieć. Japoński Dark Water też jest ok, jak pisalem, kwestia gustu :)

No filmy Kinga też są rewelacyjne, smętarz oglądałam jeszcze za dzieciaka, ostatnio przeczytałam książkę i planuje teraz film zakupić :)

Gość o takkkkk...,
pomozcie, bo nie moge znalezc!!!!!

Gość o takkkkk...,
Dark water sa niezle, oprocz tego the grudge tez mnie przerazil. Wzgorza maja oczy jedynka tez jest fajny.......

tak, i japońskie Ring. Cała trylogia jest ok, ale Ring 0 narodziny jest cudownym filmem grozy, i polecam.

Gość o takkkkk...,
Pamietam, ze byl stary i ze wyrezyserowal go jakis koles ze znanej starej kapeli rockowej/metarockowej. Tak jak pisalam, rodzina w drodze na wakacje zatrzymuje sie u starszej pani. Jest trzech synow: karzel - gra go taki baaardzo znany karzel z hollywoodu, ktory rzuca talerzami, dynioglowy - lazi w dzinsowych ogrodniczkach i zakochuje sie w corce, i straszny stwor z pulapka na niedzwiedzie zamiast szczeki. W koncowce jest piwnica, a w niej gosc, a w zasadzie bardzo umiesniony korpus bez glowy, ktory jest machina calego tego bajzlu. Nie wiem, przeszukalam google, yoy tube i nic.....

Gość o takkkkk...,
MAM!!!! Skinned Deep :) Polecam. Ale to nie jest straszny fim. Dla ludzi o specyficznym poczuciu humoru :)