Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczonaasia

chce zostać chrzestną

Polecane posty

Gość zaskoczonaasia

moja przyjaciólka z liceum wyszła za mąż za naszego kolege z klasy byli ze sobą 5 lat, w zeszłym roku slub teraz urodziły im sie dwie sliczne blizniaczki w zadnej z rodzin dotąd nie było blizniaków,a tu prosze taka sytuacja Nadia i Diana sa urocze ale nie w tym moj problem. Tak bardzo chciałabym zostać chrzestną jednej z nnich mam 23 lata a nie mam chrzesnicy ani chrzesniaka? jak im to delikatnie powiedzieć?

Ja bym wogole nie mowila, przeciez to ich wybor. Moze maja w rodzinie kogos, komu juz dawno to obiecali, albo poprostu (tak jak bylo w moim przypadku) wola kogos z rodziny

Gość zaskoczonaasia
przyjaciólka jest jedynaczką ,kolega ma tylko brata. Dawno temu o tym rozmawialiśmy, coś tam wspominała przy kawie. Oj chciałabym.;) wiem ,że brat będzie na pewno. Przyjaciólka ma 9 lat młodszą siostrę cioteczną -ona pewnie też. tak planowali. a że dziewczynki są dwie,to moze mi się dostanie jedna z nich;)

Gość zasugeruj albo zapytaj
jak to dobra przyjaciółka to wszystko możliwe

Gość zaskoczonaasia
no jasne,przecież to mało taktowne. a odchodząc od tematu,dochodzę do wniosku,że na tej kafe złe rzeczy sie dzieją odkąd wspomniałam o córeczkach przyjacióki od razu pojawił sie ten post http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4867030 TO PODSZYW !