Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawy nie pije kawy

Pytanie do kobiet.

Polecane posty

Czy jak kobieta jest samotna albo nie miała jeszcze chłopaka i chcę z kimś już być to przeważnie dlatego że marzy o codzienym uprawianiu seksu czy jest to podstawowy powód dla którego kobieta być z facetem? dla seksu? oczywiście pomijając miłość.

kobieta nie musi chciec faceta zeby miec seks. seks nam kobietom wala sie pod nogami. dla samego penisa nie trzeba od razu brac zbednego balastu jakim jest mezczyzna. jak kobieta postanawia z kims byc to tylko i wylacznie z samej milosci, wglednie poprawienia warunkow bytowych.

Gość Frankofobil
"jak kobieta postanawia z kims byc to tylko i wylacznie z samej milosci, wglednie poprawienia warunkow bytowych." :D Zawsze moze sie przekonac, ze ... to milosc ... by poprawic swoje warunki bytowe ;)

Kazda kobieta jest inna, kazda szuka czego innego. Co do codziennego seksu to zalezy od tego jakie ma libido :) Po za tym jesli czlowiek przez dluzszy czas jest samotny, to moze poprostu teskni do bliskosci? Jezeli szuka nowego partnera to moze poprostu obecny partner w jakis sposob nie wystarcza/nie odpowiada? To sa tylko niektore rzeczy, ktorymi samotny czlowiek moze sie kierowac ;]

ja myślę, że większość tęskni za bliskością, uczuciem, a związek wyobraża sobie jako przeogromne szczęście...i takie często wiążą się z pierwszym lepszym, który się nawinie...to akurat wiem na przykładzie mojej niegdyś koleżanki a obecnie wroga...

@ciekawy nie pije kawy Na te pytanie ciezko jest odpowiedziec i ciezko jest uogulniac. Musialbys spytac kazdej kobiety z osobna, bo to zalezy od jej wlasnych przekonan, wartosci, pragnien itp. Niektorzy np nie szukaja w ogole milosci, wola przygodny seks, niektorzy raczej preferuja dobre partnerstwo niz przygodny seks. Osobiscie mialam taka sytuacje, ze bylam 2 lata z kolesiem, ktory byl wrecz OKROPNY w lozku, kochalam go wiec nie sprawialo mi to na poczatku duzego klopotu, po jakims czasie jednak mialam powoli tego dosc. Oliwy do ognia dodal fakt, ze mnie zdradzil 3 razy i nie mialam juz powodow zeby z nim zostac ;] Moj obecny facet jest wrecz NIEZIEMSKI w lozku, takze osobiscie, nie wybralabym obecnie faceta kiepskiego w lozku, ale przygodnego seksu z roznymi facetami tez nie... Poprostu zrobilabym dokladnie to co zrobilam, zakochalam sie, weszlam w zwiazek, seks okazal sie super i wszystko jest w porzadku, jesli seks bylby zly...hm szukalabym dalej. Ale to tylko moja opinia, seks jest dla mnie wazna czescia zwiazku.

Gość w sumie to ja
juz dwa lata.. trzy! nie jestem w prawdziwym związku. mam 22 lata i po pierwszym facecie (którego zdradziłam) zaczęło się jakieś fatum, jakby tamten rzucił na mmnie jakiś urok;/ owszem, spotykałam facetów, umawiałam się, sex z niektórymi też był.. naliczyłam ich dziewięciu w porywach do 11. i z każdym z nich wyobrażałam sobie niewiem.. związek, coś w tym rodzaju.. no może nie z każdym, ale zawsze prędzej czy później cos się nie udało. Lub chodziło tylko o seks, wiec hmm co do Twojego pytania, czemu chciałam z nimi być? moze i głównie dla seksu. mam duże potrzeby a faceci tego nie ogarniają ;/

No może kobieta ma seks na każde pstryknięcie no ale jaki ten seks będzi to już inna sprawa a znaleźć faceta który bedzie dobry w lozku i bedzie kochał i ogólnie bedzie dobrym mezem to juz nie jest tak latwo zwlaszcza jesli kobieta jest brzydka duzo kobiet wiaze sie z nieudacznikami i takimi ktorzy ich nie szanuja bo przegrywaj konkurencje z innymi kobietami o tych prawdziwych mezczyzn.

ale w pierwszym poscie pytasz sie czy regularny seks to podstawowy powod dla ktorego kobieta chce sie zwiazac z facetem to ja ci odpowiadam, ze nie. to jest jeden z ostatnich powodow dla ktorych jakakolwiek kobieta chcialaby sie wiazac.

@ciekawy: dlaczego uwazasz, ze mezczyzni maja lepsze osiagniecia od kobiet W KAZDEJ dziedzinie? Np ilu znasz facetow, ktorzy rodza, wychowuja dzieci i do tego pracuja, studiuja, podrozuja i robia wszystko na co maja ochote? Ja zadnego, bo odpowiedzialnosc zawsze spada na kobiete, od ktorej sie wymaga 15 rzeczy na raz ;] Nie wspomne o osiagnieciach naukowych, w pracy tez coraz wiecej kobiet ma wysokie stanowiska. Masz kompleksy na swoim punkcie moze, ze sie czepiasz? ;] Wlasnie zauwazylam, ze w innym temacie pisales, ze masz 22 lata i nawet sie nigdy nie calowales, wiec podejrzewam, ze stad ta ciekawosc i to pytanie, ktore zadales na tym forum. Zdales sobie sprawe, ze zadna kobieta Cie nie chce i nie wiesz czemu, wiec pytasz czy chodzi o seks :) Widze, ze masz kompleksy z powodu bycia prawiczkiem :) Zarty zartami, ale... nie kazda kobieta, ktora marnuje sie w zlych zwiazkach jest brzydka tak samo jak nie kazdy facet, ktory marnuje sie z okropna kobieta jest nieatrakcyjny...wszystko zalezy od Twojej osobowosci i czy mimo wszystko, partnera kochasz. Nielatwo jest wcale odejsc czasami ze zlego zwiazku...a tak poza tym to tak jak kolezanka wspomniala, kazda, nawet mniej urodziwa kobieta moze miec seksu ile tylko chce, bo to glownie faceci sa bardziej zdesperowani i niektorzy bzykaja wszystko co sie rusza :)