Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocne przemyslen

Powiedzcie mi co to za typ faceta i co chce osiągnąc?

Polecane posty

Gość nocne przemyslen

ciągle probuje mnie do siebie przekonac, mowi że chcialby żebym mu ufała itp. codziennie x razy powtarza jak mu zależy mecza mnie te slowa bo za czesto i to troche dziecinne żalosne, bardiej moze mi to okazac swoim zachowaniem, ktore jest generalnie na plus ale jak pytam czemu mu zależy i na czym to nie mowi!!! przyznałby sie że chce mnie przelecieć albo nie wiem co a on nie wyraża wprost swoich intecji wobec mnie i ma pretensje że ja mu nie wierze w nic!! j

Gość Frankofobil
To ja tez wyznam, iz chcialbym Ciebie przeleciec.

Gość daj spokój
to jest facet taki zwykły przydupas niedowartościowany normalny tak nie mówi.. sorki że tak powiem ale głupie babki tylko na takie teksty lecą i podlizywanie się.. on zachowuje się nie jak facet gorzej jak baba. facet to facet a on jest idiotą.. powiedz mu to zobaczysz że się na pewno obrazi;-) ale taka prawda.

Gość od tak
jest nachalny nie rozumie tego że.. to co Ty do niego poczujesz może on sprawić jedynie swoim zachowaniem a on próbuje Cie przekonad za wszelką cene słowami i logicznym rozumowaniem on tego nie rozumie jest na tyle tępy.. że tacy w ogóle mają szczęście żeby spotkac dziewczyny to aż się dziwie. zapytaj normalnej koleżanki ładniejszej każda Ci to samo powie co myśli o takim gościu jest z góry skreślony niedowartościowany nie pewny siebie przydupas.

Gość to co ma facet mówić
kobiecie?

Gość od tak
ma być sobą, facetem nie pipką. wszystko ma jej mówić ale takimi jak te słowami pokazuje że jest nieszczery prosty próbuje kobiete zmusić do pozytywnego myślenia o nim, ale tak się nie da to musi następować naturalnie żadne logiczne tłumaczenie tego nie zmieni ona to musi poczuć sama, a nie usłyszeć że on taki jest. to tak jakbym Cię przekonał że lubisz wąchać jajka swojego kolegi, szczególnie te między nogami.