Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowne Karty i ja

przekaz z kart-wróżba,doradztwo(1)

Polecane posty

W związku z tym, iż zrobił się bałagan na tamtym temacie(jakaś frustratka widocznie nie ma co robić). Do 11-ej przyjmuję pytania.Pamiętajcie odpowiadam tylko czarnym nickom. Pytanie konkretne a do tego imię czy imiona,można podać też wiek. Zapraszam:)

Gość dsdsdsd
szkoda ze tylko czarne nicki, bo nie kazdy ma ochote zakladac konto po glupia wróżbę. i ciezko jakis ciekawy nick wymyslic, no ale trudno

Witaj Wróżko, czy widzisz u mnie jakieś zmiany na lepsze w życiu uczuciowym? czy wkońcu poznam tego jedynego? jeżeli tak czy mogłabyś określić czas w przybliżeniu np. w ciągu roku, w ciągu pięciu, dziesięciu...? Dorota, rocznikowo 24 lata.

Chcę zakonczyc swoj obecny zwiazek, ale czuję, że nie mam na to siły... Wiem, że to nie to. Jesteśmy razem już ponad 3 lata. Wypaliłam się. A zerwać nie potrafię, też z powodu tego, że On da mi pewną stabilizację w pewnej kwestii. Dlatego wrózko proszę Cię, powiedz, czy i kiedy w koncu to zakończę? I czy widzisz szansę na związek z kimś innym teraz? Dane: Basia, 11.11.1987 Radek 17.06.1987

Kiedy wyjde za mąż? Czy to Marek 14.07.70r. Gabi 15.11.76r. slonce76-na pewno relacja z tym panem odmieni twoje życie(karta zmian-chyba największych jakie owe karty mogą prognozować).Jest między wami ta magiczna siła przyciagania i z pewnością duża fascynacja.Mam wrażenie że was łączy tez jakiś wspólny cel- hobby,praca,fascynacja jakąś dziedziną wiedzy,Jednak nie widzę( na najbliższe miesiące) tej znajomości legalnie sformalizowanej. nie zgadza sie twoja wróżba. Z obecnym partnerem Marek chodzimy 3 lata. Nie mamy zadnej fascynacji Nie łaczy wspólny cel- hobby, praca, czy jakaś dziedzine wogole. Mamy konflikty. Mam pytanie : Czy w tym roku uda sie poznac kogoś innego?

Gość boli ....
ja spróbuje moze mi sie uda....konrad 30.10.79...alka 23.12.82...czy cos z tego bedzie????prosze powróz nam

dsds...-ja nikogo nie zmuszam do głupiej wróżby więc nie chcesz nie zakładasz konta i nie pytasz-proste:). pieciozlotówka-tobie już powróżyłam,starczy:) slonce76-szkoda,że moja interpretacja nie pokrywa się z rzeczywistością,tym bardziej nie chcę stawiać ci kart na następne pytanie-też przy tobie wyjść błędna interpretacja.Zadaj mi to pytanie ew.za jakiś czas.

Gość taka prawda......
pieciozlotowka jestes zwykla szmata, skoro bylas z chlopakiem 3 lata, dupy dawalas a teraz piszesz, ze to nie TO. nie wiem skad takie szmaty sie biorą

agnieszka ur. 14.07.1979r. to ja może poproszę o wróżbę... czy spotkam jeszcze miłość w swoim życiu? czy będę szczęśliwa?

Gość tythfgfg
alez na pewno wrozba troche sie zgadza, ich łaczy wspolny cel, czyli łóżko :D pewnie dobrze trafiles 🖐️

czy bede zadowolona z nowej pracy??? anna 33 moze mi sie uda uzyskac wrózbe dzieki z gory

Gość csff
ludzie nie macie co robic tylko sie podszywac:O

jejku tyle czasu masz żeby śledzić moje tematy,strasznie jesteś rozchwytywana przez swoich klientów:D:D:D Strasznie nieszczęsliwa kobietą z ciebie,żeby wyładowywać na kimś tym bardziej internetowo,swoje niespełnienie życiowe:).Zal mi ciebie.wróż sobie i pierdoły opowiadaj ludziom. Ja mam swoje miejsce,gdzie wróżę:)i jakoś nikt nie narzeka:)

wróżko prawdziwa - czy dostaniemy tutaj odpowiedz, czy przez podszywa już tu nie będziesz odpowiadać?

dałam link gdzie mogą skorzystać z mojej porady-oczywiście darmowej(1 pytanie). Tam jest spokojniej i nie ma mowy o takich podszywach i prowadzeniu bezsensownej dyskusji. p.s.ktoś usunął wpisy podszywa-czyżby moderatorzy?czy sama skapitulowała, nieważne... http://wrozby.mojeforum.net/index.php pod tym adresem można mnie spotkać mój nick chyba jest tam najdłuższy zaczyna się na literę K i posiada 3 człony.Jeśli ktoś chce zapraszam tam.