Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka jolka

mam wspaniałego faceta ale...

Polecane posty

fawila, a nie wydaje Ci się, że gdyby powiedział: "Nie wyżywaj się na mnie, bo nie ja Cię wqrwiłem. Sprawia mi to przykrość." też mogłoby to pohamować falę wściekłości?

masakra, nigdy bym z takim nie wytrzymała. Facet nie potrafiący wyrazic własnego zdania to nie facet, ciepłe kluchy, bleeee

Nie. Każdy, nie tylko on, doskonale wie, że jak jestem zła to lepiej mnie uspokoić i dopiero wtedy ze mną pogadać. Potem spokojnie wypluje z siebie cały jad i jest spokój. Gdyby zrobił tak jak mówisz to najprawdopodobniej kazałabym w niecenzuralny sposób usunąć się z pola widzenia, bo nic mnie tak nie wkurza jak zawracanie mi głowy z późniejszymi pretensjami. Inna sprawa - on jest dokładnie taki sam. Nie ma sensu się go dopytywać co się dzieje kiedy jest zły, zrobi się nieprzyjemny i tylko będzie gorzej. Taki to już typ charakteru, w złośc wpada się równie łatwo jak uspokaja, no chyba, że ktoś jeszcze będzie dokładał.

Lukrecja Cykuta trzeba by było podkręcić fawilę jeszcze bardziej, jak chodziła by wkurwiona - potem by trochę podarła się , więc trzeba by było jej trochę oddać i podnieść ciśnienie jeszcze bardziej by pękł balon i zbędne emocje uszły z powietrzem :classic_cool:

Revolver, tak z ciekawości...Ty masz kogoś czy to tylko teorią nam tu zarzucasz?