Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khagern

Pytanie do znajacych sie na komputerach

Polecane posty

Gość khagern

Mam problem, po instalacji swiezej windy pojawily mi sie trzaski w glosnikach czym to moze byc spowodowane??

Gość khagern
no wlasnie tak podejrzewam tylko sterownikow uzywam od lat tych samych czy moglo to spowodowac aktualizacje windowsa??

To jest problem windows 7 i Vista. Czasem to konflikty z WiFi czasem innych urządzeń. Czasem sprawa zupełnie programowa. Powinno się: Zaktualizować Windows. Zaktualizować sterowniki.

Sterowniki od WiFi i od dźwięku. Należy też zainstalować wszystkie sterowniki do urządzeń w komputerze / laptopie.

Gość khagern
uzywam xp i problemu nie mialem dotad, wszystko instaluje jak zwykle teraz instalowalem jakis directx bo nie moglem gierki ruszyc nie mam pojecia co skopalo mi dzwiek

musi być jakiś konflikt IRQ albo sterowniki bądź kodeki. Mnie znudziły zabawy w grzebanie w windows. A reinstalacja systemu to nie jest remedium na wszystkie problemy :)

Gość khagern
męska rzecz dzieki za wsparcie zrobie reinstalke windy i zobacze co bedzie

Gość pierwsze slysze u
trzaski i piski w glośniki mogą też oznajmiać że powolutku kończy ci się dysk...

Gość hhhjjs
zainstaluj aktualne sterowniki do karty dźwiękowej. u mnie było to samo🖐️

Gość khagern
wlasnie z tymi sterownikami do karty dzwiekowej jest problem, bo nie ma nic aktualnego mam audigy 2 z panelem zew. i mam wszystko na jednej plytce co mi potrzeba dlatego siedze na xp-ku, mysle ze cos zainstalowalem i stad problemy zrobie reinstal windy i zobacze skad ten problem