Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertuśfgdfg

mam 20 lat a zbłaźniłam się jak dziecko

Polecane posty

Gość qwertuśfgdfg

czy można być jeszcze głupszym?

Gość jack ill
nie martw się, głupota jest nieograniczona

Gość qwertuśfgdfg
myślałam, że w tym wieku się z tego "wyrasta" :D a wstyd mi przeogromnie! jak sobie z tym radzicie ? :D tj ze wstydem, po zrobieniu czegoś godnego podsumowania - "żal.pl" haha

Gość qwertuśfgdfg
a nawet całkiem zwyczajna, ale z głupoty napisałam do kogoś za dużo i wyszło okropnie ;/ i to jeszcze żebym napisała od razu ale nie.. ja musiałam napisać wieczorem a potem rano dowalić.. jak dziecko :D a na koniec... "miłego dnia" :D hahah

Gość jack ill
:)🖐️ tylko nie oczekuj, że napiszę wnusia;)

Gość qwertuśfgdfg
nie wiem po co w ogóle pisałam, ale ta ciekawość ludzka no ;> może się chłopak przynajmniej pośmieje, nie? :D A podobno śmiech to zdrowie!

Gość qwertuśfgdfg
"Może Ci się tylko wydaje, że tak się wygłupiłaś?" ekhem ale właśnie się wygłupiłam.. bo mi rano przyszło do głowy dopiero, aby zapytać co u niego słychać.. a wczoraj wieczorem też do niego pisałam.. i wyszło źle:D jakbym była jakąś desperatką.. no ;P chciałam tylko wiedzieć co u niego, ale wiecie, różne można odnieść wnioski :D

Gość qwertuśfgdfg
dawno nie miałam takiej żałosnej wpadki. Ale nie pozostaje nic tylko zapomnieć i żyć dalej :D

Gość qwertuśfgdfg
Kultura - mam głęboką nadzieję iż masz rację ! :D bo to jest ostatnia osoba na Kuli ziemskiej przed jaką chciałabym się zbłaźnić :D

Gość qwertuśfgdfg
No wiec najpierw dalam mu analnie bez gumy a potem wzielam do dzioba :) Zblaznilam sie jak dziecko bo na koniec jak mi sie spuscil do buzi to chcialam mu dac buzi :) No jak dziecko zupelnie nie?