Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wktorychlepiej

w jakim kolorze mi lepiej??foto

Polecane posty

sorki ze znowu wklejam zdjecie, ale chlopak mnie namawia zebym zroila sobie ciemne wloski, dodam ze fotka z ciemnymi wlosami jest sprzed paru la, ale czy pasuje czy nie?? teraz mam blond z akimi czarnymi pod spodem....ktore lepiej? z natury mam ciemny blond, tez pokaze fotke ale jest naprawde stara bo teraz mam 18 a wtedy mialam 12 i niechodzi mi o wyglad tylko o wlosy;P http://www.voila.pl/293/mruhj/?1 http://www.voila.pl/293/mruhj/?2 http://www.voila.pl/310/gmceh/?1 http://www.voila.pl/310/gmceh/?2

Gość rareewr
ale bym cie ruchal w cyce

Gość .;.;.;.;.;.;.;.
Ale wiocha :o , oczywiscie "dziubek" jest niezbędny na każdym zdjęciu :o

No z włosami musisz coś zrobić koniecznie, bo teraz masz wieśniacką fryzurę, te połączenie platyny i czerni, fuj. Jeśli się przefarbujesz cała na czarno to trochę Cię przymuli i przytłoczy. Zostań przy bondach, ale nie platynach.

Gość hahahahhahahahaha
Ale wieśniara na tych zdjęciach. Koszmar. Ale już estetyczniej w blond. Może porzuć motyw marichuany i gniewnej miny dziecko, bo to śmieszne. :)

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
W BLONDZIE!! przyciemnij trochę tę platynę, będzie super. btw, trochę tłusta jesteś

dzieki:) teraz mam troszke ciemniejsze wlosy niz na tych fotkach bo niestety aktualniejszych niemam chodzi mi mniej wiecej i zapytam konkretnie CZARNY CZY BLOND dziubki dziubkami ;P niektore sa robione specjalnie dla kogos z ta minka takze sie nieprzejmujcie i mowilam chodzi o wyglad nie o wlosy a cz wiem czy wiocha...w londynie sie na takie wlosy lapia

oczywiście , ze w czarnych - dołóż do tego czerwone pasemka i będzie cudownie...:P

Gość .;.;.;.;.;.;.;.
Pytasz normalnych? :D szkoda, ze sama taka nie jestes, dziuniu :)

wg mnie ladnie ci w ciemnych, ale na tym zdjeciu masz troche za ciemne w jasnym brazie mogloby ci byc calkiem ladnie

Gość fgfgfgfg
fajna dziewczyna a robi takie debilne miny, najladniej w naturalnym blondzie.

Gość .;.;.;.;.;.;.;.
"w Londynie sie na takie łapią" - kogo masz na mysli :o sponsorów, klientów?

Gość hahahahhahahahaha
naprawdę wyglądasz jak wsiura- dobrze radzę zmień styl ubioru , bo wyglądasz jak królowa boiska sprzed blokowiska

Gość fgfgfgfg
poza tym strasznie dziwnego masz chlopaka, zeby przypieprzal sie do koloru wlosow. watpie, ze dlugo ze soba pobedziecie.

Gość fgfgfgfg
i z cycami na wierzchu? kazda kobieta ma cycki, po co je tak eksponujesz? wygladasz jak zwykla dziwa.

nieprzypiepsza:D tylko widzial w czarnych wlosach i zaproponowal, ale to ja sie zastanawiam on ani nienalega ani niewspomina ale zastanawiam sie w ktorych mi lepiej??? bo z czarnego do blondu pozniej trudno wrocic ewentualnie moglabym miec ciemny blond, ale czarne hm...

Gość hahahahhahahahaha
To też nie jest normalna mina, specjalnie gnieciesz cycki do obiektywu, żeby widać bardziej było. :D Najlepsze są naturalne zdjęcia, ze szczerym uśmiechem, a nie takie figury serpentinaty, jak kurwa w baroku jakimś.

Gość twarz masz brzydką
🖐️