Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trytruyirfg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ktos ma gorzej?

Polecane posty

o grzybicy wiem wszytsko\ nie jem nic z tych rzezcy co piszezsz z psychika ok przeszlam straszne zrezcy w tamtym roku i dalam rade ale jestem strzasznie zablokowana, nie chce mi sie nikim gadac choc wiem ze to nie moj charakter zaw asze bylam otwarta na ludzi, a teraz jmusialam sie uciszyc bo oczernili mnie wpracy, dluga historia, wiec postanowialm nie zaprzyjazniac sie, bo mnie ktos zawiodl i ogolnie jestem smutna i zamknieta choc zawsze bylam inna

Gość autorko ,zmien lekarza
ginekologa bo ktos cie marnie leczy.

nie depiluje sie nie moge prezertwatywy bo od tego tez mam problemy a ginekolog to moj czawarty wiec chyba kazdy mnie zle nie leczyl?? to nie mozliwe

a zmienic meza nie moge bo nie mam kasy zeby sama sie utrzymac

Gość widocznie masz pecha
nie jestes jakims monstrum i twoje przypadlosci nie sa az tak specficzne ,zeby ich nie wyleczyc.

Przerąbane "musieć" z kimś być bo się nie ma kasy. Jak już teraz myślisz o rozwodze, to nie wiem dlaczego chcesz jeszcze się w dziecko pakować. Dziecko nie rozwiąże Twoich osobistych problemów.

poznajcie sie blizej :)))) lesny i zabawny ale czy zycie mi nie daje w kosc\ kiedys myslalam ze jest Bog ktory tym wszytskim kieruje teraz uwazam ze moze on i jest,a le nas zlewa, zabral mi wszystko na czym mi zalezalo, zrobil mnie wrakiem czlowieka wiec go nie ma bo jakby byl, nie zrobil by mi tego proste.....

zajme sie dzieckiem i spelnie sie w macierzynstwie a po rozwodzie i tak bym byla sama i nieszcesliwa

Jak nie masz to załóż, trwa to chwilkę:) Nagich mi nie przesyłaj bo i tak nie obejrzę, rodzice mi blokade na kompie założyli:(

nie bede juz nigdy szczesliwa minal ponad rok od mojego poronienia i pozamacicznej i ja ani na chwile nie bylam mniej nieszczsliwa jak pierwszego dnia po operacji po takich wydarzeniach czlowiek juz nie wroci do normy nigdy!!!! uratowalo by mnie dziecko tylko i wylacznie

Gość reminka orange
o rany o_O baba po 30stce, ze strasznym parciem na dziecko, nie depiluje się i nie uprawia z mężem seksu. i dziwi się, że w małżeństwie jest źle :o i jeszcze do tego grzybica, żeby podkreślić tę patologię :D

Gość nie wiem z której wy obory ale
dla mnie większa patologia to 24 lata która nie potrafi pół roku normalnie wytrzymać bez seksu:O

co za idioci sa na tym forum kurwa mac najpierw przeczytaj od poczatku potem gadaj nie depiluje sie bo moj facet nie lubi ogolonych a dlaczego mam parcie na dziecko? chyba to normalne jak widzilam 2 trupy ze mnie wychodzace wiec nie oceniaj od razu

Gość staplas
"chyba to normalne jak widzilam 2 trupy ze mnie wychodzace" co za wieśniara:O

trytruyirfg!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - mojego byłego siostra też poroniła, do teraz sie starają o dziecko, a inni nasi znajomi co urodziło im się niedawno, to jak u nich byliśmy to się dowiedzieliśmy, że tez poroniła wcześniej. Nie wiesz ile kobiet to spotyka teraz. Nie chcę żebyś to odebrała tak, że uważam, że przesadzasz bo wcale tak nie uważam, i wiem, że musi minąć jakiś czas, ale wiedz, że napawdę czas leczy rany, a Ty się teraz tak okropnie czujesz, bo tak jak mówisz, nie masz wspracia ani męża, ani nikogo innego, to nie dziwię się, że tak dużo czasu zajmuje Ci uporanie się z tym. Fakt, masz ponad 30 lat, i juz jest dobry czas na dziecko, jeśli chodzi o sens biologiczny, ale ja nie wiem czy to dobry pomysł, jeśli chodzi o Twój stan psychiczny. Nie znam Cię. Możliwe, że właśnie przez to nie możesz zajdść w ciążę. Mojego byłego siostra ma nerwicę i straznie szybko się denerwuje, wszystko ją potrafi zdenerować,możliwe że dlatego poroniła. Teraz jest w ciązy znów, zobaczymy. A może idź do pscyhologa, najlepiej kobiety, i poukładaj sobie to wszystko w głowie. Możliwe, że dziecko z tym mężczyzną z którym jesteś nie będzie dobrym pomysłem. A może po takich rozmowach stwredzisz, że wcale byś się nie chciła rozwodzić.

nie moge inaczej napisac bo idioci nie zrozumieja trzeba dobitnie

Gość monikamika
a moze to twoj maz ma grzybice i cie zaraza? skoro sie nie kochacie to moze "chodzi na grzyby" a potem ciebie zaraza? masz prace? to skup sie na niej i zmianie otoczenia. dziecko z tym panem to nie najlepszy pomysl. potem bedzie sie musialo patrzec na takich obojetnych sobie rodzicow i popsujesz mu wlasne zycie!

dzieki Lesny za normalne odpowiedzi ale ja to wszytsko przerobilam nie pojde do psychologa bo on mi nie pomoez nie wierze w psychologie wymyslaja problemy da mi jakis syndrom i kaze wt=ychodzic z domu a ja n ie chce

wiem ze nie chodzi na grzyby moze mnie zaraza ale tez go lecze wiec juz nie wiem gdzie problem

skupilam sie na pracy bym chciala ja zmienic ale w tym kraju pracy nie da sie znalezc bez znajomosci probowalam pare lat wiec musze zostac tam gdzie nienawidze tych ludzi