Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcespokojubooszaleje

Czy to normalne ze

Polecane posty

Nigdy nie moge obejrzec telewizji jak ktos jest w domu?nigdy nie pozwalali mi ogladac,zawsze wylaczali i robili awantury jak chcialam cos obejrzec,nawet jak przyjde na serial raz na miesiac na 20 minut to jest ogromna awantura,wyzwiska,nie ma mowy zebym mogla cos obejrzec,a telewizor chodzi od rana do nocy i oni go ogladaja.tak jakbym miala cale zycie zakaz na tv,obojetnie co to jest,obojetnie czy prosze czy nie,NIGDY sie nie zgadzaja.to normalne czy przesadzam?

Gość szoszol
nie, to nie jest normalne. Mieszkasz na wsi?

Oczywiście, że nie przesadzasz. Bez urazy ale to z Twoimi rodzicami jest coś nie tak i to bardzo, skoro reagują aż taką agresją na to, że chcesz coś sobie pooglądać.

Nie,mieszkam w miescie.przed chwila bylam w pokoju i prosilam czy moglabym obejrzec film,a mama z pyskiem,czy mysle ze to taka grajka i ze oni sa teraz w trakcie ogladania programu.no ja pierdole,cale weekendy i popoludnia siedze zamknieta w pokoju z telefonem w lapie,bo na kompa tez mam odwieczny zakaz.siedza i ogladaja caly czas jak sa w domu,nie wolno mi pilota ruszyc bo od razu awantura

:(