Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamaNasam

samotna, nic mi nie wychodzi, mam dość

Polecane posty

Gość bez pomysłu na niK
się tak dziwie trochę na pewno przesadzasz w sesji jest na ogół 5 egzaminów z tego 1 bardzo ważny na niego trzeba umnieć a reszta to już praca zbiorowa ewntualnie ściaganie z własnych materiałów Studiujesz u siebie w mieście? czy jesteś przyjezna i się po prostu pogubiłaś

Gość missak
dlatego kafeteria z nudów w niedziele przynajmniej jakoś czas leci;)

Gość Taki jeden co se wszedł na for
A ja właśnie studia skończyłem, myślałem, że tam kogoś poznam, ale nie poznałem.

Gość missak
ja również i obrona we wrześniu i zero chęci do nauki:D

Gość bez pomysłu na niK
Tak wogóle jesteś samotna bo szukasz sobie chłopaka na siłe i to w złych miejscach zapewne, koleś poznany na baletach raczej nie jest materiałem na chłopaka,więc się nie dziw że chodzi tylko o sex

to był dobry kolega od lat, nie poznany na imrpezie. Miałam 4 egzaminy: 1 zerówkę zdałam do dwóch nie jestem dopuszczona przez ćw fiz i chem więc zostaje wrzesień poprawa ćw + egzaminy i egzamin z matematyki, którego na bank nie zdam, w kilka dni nie idzzie tyle materiału zaliczyc, wiec tez wrzesien. Myślę, że chemię i fiyzkę ogarnę do września z matematyki najwyzej wzmę warunek. Ja mam studia inż nie jest łatwo, ściągać się nie da, nic nie odpuszczają, wręcz piłują.

Gość bez pomysłu na niK
Koleś chyba ogólnie jest rozrywkowy nie powinnas się tak tym przejmować, po prostu zdarza się dopiął swego i trudno masz nauczke na przyszłość. Poradzisz sobie po wieku wnioskuje że drugi rok już najgorsze już za tobą trochę luzu i nie spinaj się tak na nauce świat się nie kończy najwyżej w kolejny sesji będziesz mieć jeden egzamin więcej

Dopiero 1 rok. Nie spinam sie, dam rade, moze mnie to wzmocni :) A on moze i dopial swego, ja tez skorzystalam, trudno pocierpialam tez ;/

do tego jak moja mama sie o studiach dowiedziala prawie w ogole się do mnie nie odzywa ;/ wchodzi caly czas wkurwiona, nawet ze mną o tym nie porozmawiala, w ogóle ze mną nie rozmawia, siedzę cały dzień zamknięta w pokoju ;/

a do tego wszystkie, jakiś czas temu zaczęłam od siebie bardziej dbać, chcialam trochę schudnąć (chociaż gruba nie jestem), a teraz przez to wszystko siedzę i opycham się słodyczami, bo tak mi źle.

Gość missak
spokojnie poradzisz sobie myśl pozytywnie jeśli życie czasem daje nam w kość i jest nam przykro nic nie wychodzi to tylko dlatego żeby następnie przyszły te lepsze dni musi być ta równowaga zachowana nie może być cały czas pod górkę;)

oby mam taką nadzieję ;/ przez to nażarłam się jak świnia;/ jeszcze tego brakuje, żebym przytyła ;/ nie!!!! od jutra nowy dzień, nowe życie, jeśli samotna, to przynajmniej szczupła, zadbana :)))))

Gość pop.rock.star
mam podobnie, z tym że inne studia i jacyś ludzie mi zostali, ale tak 250km ode mnie, bo mi sie zachciało wielkich zmian i innego miasta, gdzie wszyscy mają mnie w dupie.

ja żałuję, że poszłam blisko na studia. bo w mieście rodzinnym i tak nikogo nie mam. chyba, że interesowaną przyjaciółkę.... na studiach przynajmniej poznałam tak mi się wydaje 3 dobre koleżanki, zoabczymy co z tego będzie, ale to koleżanki na studiach.

Gość osobiście czytałam
co studiujesz? bo nie zauważyłam i gdzie ??

Gość missik
no tak to już jest a skąd jesteś?

Gość missik
rzut beretem;d

Gość missik
Śląsk ale często bywam w Krakowie i okolicach praca praca a dokładnie jeśli można wiedzieć?

Gość missik
mówiłem że rzut beretem;p

Gość missik
pani SamaNasam jeśli miała byś ochotę spotkać na jakiś soczek odezwij się na maila mat.sc@interia.pl ;D