Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniak35

ANKIETA tylko dla KOBIET czesc 3 (DZIECI )

Polecane posty

skopiuj pytania lub numery i odpowiedz na nie TAK ,NIE lub NIE WIEM. w razie czego uzasadnij: 1.Czy posiadasz dzieci ? 2.Czy zalujesz ze je posiadasz ? 3. Czy uwazasz ze gdyby nie one zylo by ci sie latwiej ? 4.Czy wychowujesz swoje dzieci tzw. BEZSTRESOWO ? 5.Czy dzieci przeszkadzaja w karierze ? 6. Czy Twoje dziecko rosnie na potencjalnego bandziora typu KARK ? 7.Czy dzieci sa w ogole potrzebne ? 8.Czy jestes bezplodna ? 9.Czy dzieci nie pozwalaja sie zrelaksowac po pracy? 10. Czy bijesz swoje dzieci ?

Gość hmmmme;kfjr
a gdzie czesc 2 ?

Gość cze w jhjy
nudzi ci sie az tak? :o

Gość hmmmme;kfjr
1.Czy posiadasz dzieci ? NIE 2.Czy zalujesz ze je posiadasz ? - 3. Czy uwazasz ze gdyby nie one zylo by ci sie latwiej ? - 4.Czy wychowujesz swoje dzieci tzw. BEZSTRESOWO ? - 5.Czy dzieci przeszkadzaja w karierze ? - 6. Czy Twoje dziecko rosnie na potencjalnego bandziora typu KARK ?- 7.Czy dzieci sa w ogole potrzebne ? TAK 8.Czy jestes bezplodna ? NIE WIEM, CHYBA NIE 9.Czy dzieci nie pozwalaja sie zrelaksowac po pracy? - 10. Czy bijesz swoje dzieci ? -

1.Czy posiadasz dzieci ? nie. poza tym dzieci się nie posiada. posiadać można wartości materialne. 2.Czy zalujesz ze je posiadasz ? nie dotyczy 3. Czy uwazasz ze gdyby nie one zylo by ci sie latwiej ? nie dotyczy 4.Czy wychowujesz swoje dzieci tzw. BEZSTRESOWO ? nie dotyczy 5.Czy dzieci przeszkadzaja w karierze ? nie sądzę 6. Czy Twoje dziecko rosnie na potencjalnego bandziora typu KARK ? nie dotyczy 7.Czy dzieci sa w ogole potrzebne ? gdyby nie dorosłe dzieci, to kto by mnie zamęczał swoimi ankietami? ;) 8.Czy jestes bezplodna ? nie 9.Czy dzieci nie pozwalaja sie zrelaksowac po pracy? zależy czym dla kogo jest relaks 10. Czy bijesz swoje dzieci ? nie dotyczy

Gość yyyytyyuy
1.Czy posiadasz dzieci ? nie 2.Czy zalujesz ze je posiadasz ? nie 3. Czy uwazasz ze gdyby nie one zylo by ci sie latwiej ? - 4.Czy wychowujesz swoje dzieci tzw. BEZSTRESOWO ?- 5.Czy dzieci przeszkadzaja w karierze ?- 6. Czy Twoje dziecko rosnie na potencjalnego bandziora typu KARK ?- 7.Czy dzieci sa w ogole potrzebne ? nie 8.Czy jestes bezplodna ? nie wiem 9.Czy dzieci nie pozwalaja sie zrelaksowac po pracy?- 10. Czy bijesz swoje dzieci ? sama bylam bita w dziecinstwie wiec swoich dzieci bym nie bila, chyba ze jakos lekko, bo tez nie mozna pozwolic zeby takie dziecko weszlo na glowe. ale moi rodzice za bardzo mnie bili jednak... teraz taka niesmiala jestem, moze przez to

Gość mamamamamammamam21
1.Czy posiadasz dzieci ?tak 2.Czy zalujesz ze je posiadasz ?nie 3. Czy uwazasz ze gdyby nie one zylo by ci sie latwiej ?tak 4.Czy wychowujesz swoje dzieci tzw. BEZSTRESOWO ?nie 5.Czy dzieci przeszkadzaja w karierze ?nie 6. Czy Twoje dziecko rosnie na potencjalnego bandziora typu KARK ?nie wiem 7.Czy dzieci sa w ogole potrzebne ?tak 8.Czy jestes bezplodna ?nie 9.Czy dzieci nie pozwalaja sie zrelaksowac po pracy?nie 10. Czy bijesz swoje dzieci ?nie

Gość i tak nie mam co robić :-)
1.Czy posiadasz dzieci ? nie 2.Czy zalujesz ze je posiadasz ? nie 3. Czy uwazasz ze gdyby nie one zylo by ci sie latwiej ? ----- 4.Czy wychowujesz swoje dzieci tzw. BEZSTRESOWO ? ------ 5.Czy dzieci przeszkadzaja w karierze ? nie 6. Czy Twoje dziecko rosnie na potencjalnego bandziora typu KARK ?----- :-D 7.Czy dzieci sa w ogole potrzebne ? pewnie 8.Czy jestes bezplodna ? nie 9.Czy dzieci nie pozwalaja sie zrelaksowac po pracy? nie 10. Czy bijesz swoje dzieci ?----------------

Gość bella izabella
1.Czy posiadasz dzieci ? jeszcze nie. 2.Czy zalujesz ze je posiadasz ? mysle ze nie bede, jesli bede je miala. nie zaluje nigdy niczego w zyciu. 3. Czy uwazasz ze gdyby nie one zylo by ci sie latwiej ? zylo by mi sie jeszcze szczesliwiej niz teraz 4.Czy wychowujesz swoje dzieci tzw. BEZSTRESOWO ? będę. 5.Czy dzieci przeszkadzaja w karierze ? dobrze zdyscyplinowanej osobie nic nie stoi na przeszkodzie by sie spelniac na kazdej plaszczyznie. 6. Czy Twoje dziecko rosnie na potencjalnego bandziora typu KARK ? - 7.Czy dzieci sa w ogole potrzebne ? dają wiele radosci, uczą cierpliwości, dają bezwarunkową miłośc. Tak, zdecydowanie. 8.Czy jestes bezplodna ? nie. 9.Czy dzieci nie pozwalaja sie zrelaksowac po pracy? relaks dla kazdego znaczy co innego. 10. Czy bijesz swoje dzieci ? bicie to prostactwo.

Gość taka sobieeee
1.Czy posiadasz dzieci ? TAK 2.Czy zalujesz ze je posiadasz ? NIE 3. Czy uwazasz ze gdyby nie one zylo by ci sie latwiej ? NIE 4.Czy wychowujesz swoje dzieci tzw. BEZSTRESOWO ? NIE 5.Czy dzieci przeszkadzaja w karierze ? NIE 6. Czy Twoje dziecko rosnie na potencjalnego bandziora typu KARK ? NIE 7.Czy dzieci sa w ogole potrzebne ? TAK( INACZEJ CIEBIE TEZ BY NIE BYŁO) 8.Czy jestes bezplodna ? NIE 9.Czy dzieci nie pozwalaja sie zrelaksowac po pracy? NIE 10. Czy bijesz swoje dzieci ? CZASAMI KLAPS W PUPĘ

Gość olejna do ankiety
1.Czy posiadasz dzieci ? NIE 2.Czy zalujesz ze je posiadasz ? - 3. Czy uwazasz ze gdyby nie one zylo by ci sie latwiej ? - 4.Czy wychowujesz swoje dzieci tzw. BEZSTRESOWO ? - 5.Czy dzieci przeszkadzaja w karierze ? NIE 6. Czy Twoje dziecko rosnie na potencjalnego bandziora typu KARK ? - 7.Czy dzieci sa w ogole potrzebne ? TAK 8.Czy jestes bezplodna ? NIE 9.Czy dzieci nie pozwalaja sie zrelaksowac po pracy? TAK 10. Czy bijesz swoje dzieci ? -

Gość gość
1.Czy posiadasz dzieci ? TAK2.Czy zalujesz ze je posiadasz ? NIE3. Czy uwazasz ze gdyby nie one zylo by ci sie latwiej ? NIE4.Czy wychowujesz swoje dzieci tzw. BEZSTRESOWO ? TAK5.Czy dzieci przeszkadzaja w karierze ? NIE6. Czy Twoje dziecko rosnie na potencjalnego bandziora typu KARK ? NIE7.Czy dzieci sa w ogole potrzebne ? TAK8.Czy jestes bezplodna ? NIE9.Czy dzieci nie pozwalaja sie zrelaksowac po pracy? NIE10. Czy bijesz swoje dzieci ? NIE