Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black Angel :P

Znacie jakieś "inteligente" docinki?

Polecane posty

Wkurza mnie pewna laska. Zachowuje sie jakby wszystkie rozumy pozjadala. Na kazdy temat i na kazda osobe ma do powiedzenie. Nie idzie jej poprostu przegadac. potrzebuje jakis dobrych docinek ale nie typu "twoja stara/twoj stary" itp jakis wlasnie takich co by zamknelo jej buźkę. Wiem ze gotowe teksty moga nie zawsze sie przydac bo to zalezy od rozmowy ale moze akurat.... Prosze o pomoc :)

Gość niegotująca...
"nie podniecaj sie tak bo ci mamusia majtek nie dopierze"

Wiesz tak bez konkretnej sytuacji to Ci nie pomożemy, btw nienawidzę takich dup :O Myślą że zawsze mają racje pierdoląc bzdury. Musisz złapać ją inteligencją za słowo, jakiś szczegół rozbieżność w jej wypowiedzi :)

Gość dffd
oj tez mam podobna kolezanke. I jest na tyle bezczelna ze śmie twierdzić przy każdym ze swoich znajomych z e jest najinteligentniejsza i z e nie potrzebni jej zadni znajomi

No tak mnie wkurza ze kiedys dostanie liścia przy wszystkich i slowa juz nie beda potrzebne ... Ale ja wole "grzecznie" ale zeby poszlo w piety :)

Gość Ababagkl
Powiedz jej tak jak będzie się mądrzyc "nie będę z tobą polemizować gdyż pływasz w płytkim brodziku intelektualnym a twoja dedukcja nie odpowiada mojej elokwencji" ;-) laska pewnie połowę słów nie rozumie:)

Ababagkl przecież to jest już tak oklepane, że chyba każdy to zna :o ja też mam taką jedną mądralińską, a nawet dwie w swoim otoczeniu :o

Gość OneTwo
Nie ma tak, trzeba mieć trochę oleju w głowie, by umieć odpowiedzieć. Ci nie wystarcza inteligencji, tego wyuczyć się nie da.

Gość daaaaaaaadw
to ze nie każdy umie obrazic inne osoby nie znaczy ze nie jest inteligentny. Prawda jest najważniejsza a nie pierdolenie o dupie marynie

Jak cos jeszcze ktos wymysli to niech da znac ... Ale mnie wnerwia. Mam taka ochote jej pocisnac ale nie wiem jak przeciez nie bedziemy sie wyzywac jak dzieci w przedszkolu, ale przedszkole do jej poziomu rozwoju by pasowalo i dotego to plastik heh ;/

Gość OneTwo
gówno prawda, odbicie piłeczki zależy przecież od kontekstu ataku.

O boze znam wlasnie taka, ale juz nawet juz nie probuje jej docinac, jest tak przekonana o swej madrosci, ze nie ma snsu. Ograniczylam z nia kontakt i jest ok.

Gość daaaaaaaadw
lepiej jest nie dać się sprowokować w durne pieprzenie.

Gość ssssssssssr3r43wer
Blondynka jest przeciwieństwem psa. Pies wszystko rozumie, ale nie może nic powiedzieć.

Gość dllnknknxnx,lnxl
a ja uwazam, ze lepiej jej cod dogryzc. hmm moze jak zacznie madrzyc to zapytaj czy sama to wymyslila, czy wyczytala w bravo:)

Gość ssssssssssr3r43wer
ak mądre masz przemyślenia, że chyba kącik filozoficzny powinieneś założyć. Szkoda by taki potencjał przeszedł bez echa."

Gość ssssssssssr3r43wer
"Spadaj na drzewo, dokończ ewolucję"

Gość dllnknknxnx,lnxl
haha rozwaliloo mnie to z tym wackiem haha

Gość ssssssssssr3r43wer
schowaj się bo małpa swoich dzieci szuka

Gość ssssssssssr3r43wer
jakbym miała taką twarz jak ty, to bym się nauczyła na niej siadać'

Ona sama prowokuje swoimi madrosciami i zachowaniem. Czasami takiegos kogos nie idzie olać

Gość trtttrtrt
schowaj się bo na małpy polują

Gość ,.,.,
co Wy, z podstawowki jestescie, ze chcesz ja gasic jakimis powiedzonkami-sucharami? Inteligentny czlowiek umie wykorzystac sytuacje i odniesc sie np. do jakiejs konkretnej "madrej" wypowiedzi. Na to nikt nie poda Ci gotowych wzorow 🖐️

Przeciez powiedzialam ze zalezy to od rozmowy i nie zawsze akurat taki gotowy sie przyda... heh Jak mieliscie jakies sytuacje i w nich uzyliscie tez jakiegos tekstu by kogos zgasic to tez piszcie ;) i czy podzialalo ;p

Gość Demeterxdxd
Abstrahując od altruistycznych sofizmatów metafizycznego pietyzmu Twoja symbioza załamuje się w punkcie krzywej do adekwatnej. Percepcja mojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z Tobą biorąc pod uwagę wizualne aspekty tej kwestii :)

Gość Tchibo

Jesteś jak ketchup.. każdy w tobie macza fryte. Masz ryj jak tchibo długo parzony... Masz ryj jak kujawski olej ... z pierwszego tloczenia

Gość NunesMendes
1 minutę temu, Gość Tchibo napisał:

Jesteś jak ketchup.. każdy w tobie macza fryte. Masz ryj jak tchibo długo parzony... Masz ryj jak kujawski olej ... z pierwszego tloczenia

Haha.Dobre,dobre...