Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamamwiare

ale mi się nudzi!!! macie jakiś pomysł na zabicie nudy?

Polecane posty

Gość jamamwiare

nie moge wysiedzieć.. z góry zaznaczam, że opcje typu idz na spacer nie wchodzą w gre bo nie mam zamiaru sam zapieprzać a nie mam zadnej kolezanki z ktora bym mogl wyjsc.. roweru tez niemam wiec jak? macie jakis pomysl?

Gość kolano_zagłady
o mi też się nudzi ;)

Gość kolano_zagłady
jeżeli ma co ;P

Gość kolano_zagłady
jeżeli go ma ;P

Gość resgfgdsdfgdfsgsdfg
po co zabijać nudę? zabijając nudę zabijasz czas, a przecież kiedyś ci go zabraknie ;) masz jakis instrument? naucz sie grac, na gitarze, na bebenku, na patelni.. poucz sie jakiegoś języka obcego od podstaw z internetu. posprzątaj dom. poczukaj pracy jeśli nie masz. napisz/upgraduj sobie cv. ugotuj coś dobrego wypaśnego zjakiegoś przepisu. upiecz ciasto. zrób karmnik dla ptaków, zrób klatkę dla szynszyli i kup sobie szynszyle, będziesz się nimi opiekować i mieć zajęcie :P odwiedź kogoś kto chciałby żeby ktoś odwiedził, może babcię, pomóż komuś w pracy w domu, zadzwoń do znajomych, zorganizuj jakąś wycieczkę, może w góy, nad jezioro, nad morze, jak nie masz znajomych to zapisz się na rajd albo coś w tym stylu, poszukaj wyjazdów za granicę, wolontariat, poszukaj kurna roweru na giełdzie i kup go sobie a jak nie masz kasy to poszukaj roboty, i pojedź na wycieczkę dookoła miasta, pomedytuj, pójdź na ten spacer, kurna jest tyle rzeczy które można robić, no kurde poćwicz sobie kreatywność:)

Gość jamamwiare
resgfgdsdfgdfsgsdfg czy ty jestes pierdolnięta??

Gość yuiopa
Też mi się nudzi okropnie..i również na spacer się nie wybiorę

Gość rewtewtertwettetr
co za ludzie dobra kurwa to siedzta w domu i dalej narzekajta ze wam nudnoooo... ktos wam podaje gotowe pomysly a u dalej narzekanie głupota ludzka nie zna granic-lenie smierdzące!

Gość jamamwiare
//ktos wam podaje gotowe pomysly a u dalej narzekanie/ ale co to za pomysly skoro kazdy jest do dupy ??

Gość gość
zrób sobie piknik z przyjaciółmi

Gość gość
oddaj mi swój wolny czas nawet zapłace cos mi ciagle go brakuje

Gość gość
jamamwiare resgfgdsdfgdfsgsdfg czy ty jestes pie**olnięta? Hahahahahahahhahahhaha o Boze dawno sie tak nie usmialam