Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siema eniu

sex przez skype

Polecane posty

Gość siema eniu

witam, pisze anonimowo bo mam dziwny problem... wiem że co niektórzy będą sobie żarty robić ale może znajdzie sie kilk osób które szczerze mi doradzą co dalej. jestem samotna mlodą matką, niedawno poznalam chlopaka w moim wieku. niestety on mieszka na drugim koncu polski wiec tylko sobie pisujemy na gg i czasem gadamy przez skype, cos miedzy nami zaiskrzyło, bardzo dobrze nam sie rozmawia, mamy juz zaplanowane kiedy sie spotkamy. Mi na nim naprawde zależy, jemu też i załóżmy że z jego strony nie jest inaczej. Jak napisałam, oboje jestesmy młodzi, postanowilismy juz z soba byc mimo ze sie nawet nie widzielismy na zywo, ale cos w tym jest, na poczatku tak luźno podchodzilismy do sprawy a teraz cały czas, bez przesady oczywiscie, spedzamy razem na rozmowie. Niedawno zaczelismy z soba rozmawiac o intymnych sprawach i sobie trzoszke żartowac, np. on mi napisal że z samego rana jak wstanie dlugo jeszcze chodzi w bokserkach po domu, a ja dla zartów że musimy kiedys na skype pogadac rano bo chce te bokserki zobaczyc, on ze ok ale chce dla odwetu zobaczyc mnie w staniku. tego samego dnia siedzielismy wieczorem na skype i on sie mnie zapytał czy chce go w bokserkach zobaczyc, ja ze ok, obrócił kamerke i troche poswirował przed nia do mnie, ale potem zapytał czy moze ten moj stanik zobaczyc, owszem okazalam mu. dalsza nasza rozmowa obróciła sie tak ze pierwszy raz zaczelismy poważnie rozmawiac o naszych upodobaniach seksualnych, pokazalismy sobie jescze nasze pupcie xD i padło z jego strony ze chyba nie wytrzyma do naszego spotkania (juz we wczesniejszych rozmowach tak wyszło ze umówilismy sie ze jak sie spotkamy, a bedzie to prawdopodobnie calutki tydzien tylko we dwoje, ze bedziemy uprawiac sex) i ze chcialby to zrobic ze mna przez skype Dodam ze nie rozmawiamy tylko o sexie, w sumie malo do tej pory bylo rozmow na ten temat, reszta rozmow naszych jest na inne tematy i sadze ze on jest ok. tylko nie wiem co mam myslec o tym sexie przez skype, w sumie to niebedzie sex a przygladanie sie sobie na masturbacji (o matko jaki temat wybaczcie....)

Gość hiopg
czym sie tak jarasz, jakby to niewiadomo co było, hahhah miliony ludzi to robi, ja tez, tylko za pieniadze, hahha

Gość hiopg
czym sie tak jarasz, jakby to niewiadomo co było, hahhah miliony ludzi to robi, ja tez, tylko za pieniadze, hahha

Gość siema eniu
hiopg - nie o taka odpowiedz mi chodzilo :/

Gość masz sie czym chwalic
hiopg czym sie tak jarasz, jakby to niewiadomo co było, hahhah miliony ludzi to robi, ja tez, tylko za pieniadze, hahha

Gość siema eniu
doradzi mi ktos cos jeszcze? :/

Gość siema eniu
no jeszcze nie powiedzialam mu czy to zrobie.... waham sie i sama sie ie potrafie zdecydiowac :/ z jednej strony to niepoprawne, ale z drugiej tak sie czlowiekowi chce ze hej...

Gość edek_z_krainy_woskowych_kredek
Może trochę odgrzewam kotlet ale w tym nic złego. Mam dobrą koleżankę która lubi sex ze mną a jak jadę na delegację to przez Skype sobie świntuszymy. Fajna sprawa. Polecam. P.S. Jak Ci poszło napisz :P

Gość gość
a ja uważam że to jest fajne .. ciekawy pomysł i to bardzo nikogo nie ranicie a dacje sobie trochę przyjemności pamiętaj tylko że on może taką rozmowę nagrać i tym filmem się pochwalić przed kolegami

Gość gość
nagra cię i będziesz latać po redtubach :D

Gość gość
A ja tam uwielbiam to robic moj skype chceszmnie28,5 maciej 21 cm

Gość gość
tylko powiedz jemu wcześniej, żeby nie "schlapał" się na monitor..., od tego możesz zajść w ciąże....

Gość dead death brain 666
ja dziewczyn młodych szukam na facebook i je tam podrywam1 nk dla plebsu i roboli oraz dla frajerni jest!

Gość Zmiennokształtny
To się nazywa po australijsku To Flurt On Line.

Gość zmiennokształtny
Byłem na badoo w Australii. Pewna modelka ogłosiła wtedy, że szuka na to flurt on line. Napisałem post, nauczyłem się nieco wyrażeń i słów ustawiłem kamerę i ..... Niestety wyszła za mąż.Może kiedyś zrobię to z jakąś Polką? Who knows?

Gość gość
PAMIĘTAJCIE O JEDNYM !!!Dziś każdą rozmowę skype video/dźwięk można nagrać służy do tego program Evaer więc nie zdziwcie się jak wasze chwile uniesienia zostaną zapisane.

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem młodą fajną laseczką, która często sama zostaje w domu - mam na imię Maja tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://seks-telefon.eu/ jestem na samej górze:) Poznajmy się. Chciałabym posłuchać jak osiągasz orgazm a ja również będę się przy Tobie masturbować przez telefon.

Gość gość
Szukam kogoś do wirtualnego seksiku:) Jestem Zuzanna z http://sextelefon.co.pl/8.html troszeczkę puszysta ale za to doświadczona i spełnię twoją każdą fantazję, w******* Cię tak, że zapamiętasz to do końca życia, nie wstydź się i dzwoń, nawet jak jesteś młodszy, zadowolę Cię i nauczę wielu sztuczek!

Gość gość
czy jakas niewiasta ma ochote poswintuszyc na skype ?