Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdradzonaRozpaczona666

zdradzil???

Polecane posty

nikt tutaj Ci nie pomoże jesli sama tego nie będziesz chciała. Pomyśl jednak czy nie wolałabyś młodszego chłopaka, przy boku którego bedziesz czuła się pewnie i bezpiecznie? Pomysl o przyszłości. On jest sporo starszy. Co będzie jak jego zabraknie? Co jeśli kiedyś on wymieni Cię na inną? Bedziesz żałować straconego życia...

tylko co bedzie potem? bedziemy przez msc mieszkali razem czy jak? bo jak juz wczesniej pisalam nie stac mnie aby samej wynajac mieszkanie...a nie mam tutaj takich znajomych, ze moglabym u nich zamieszkac, zreszta po co ich w to mieszac...

Gość sara18
zdradzil .. wiesz .. nie zalamuj sie ; (( ja wiem ze tak si enie da ; (( ale moze pogadaj z nim jeszcze raz ? musisz powiedziec ze mu nie ufasz zeby Ci eni eoklamywal bo i tak juz nie bedzie jak kiedys :( spytaj sie co on by zrobil na Twoimmiejscu w Takiej sytuacji .. bo nawet jak seksu nei upraiwali ale razem nadzy ( yyy;/ ) spali to i tak zdrada ; (

Gość nie jestem idiotkaaaa
ja bym swojego juz za to rzucila ze byl ze mna a robil nagie fotki jakies lasce! a i na stowe mu stanal przy tym :p ale niektore laski sa puste :O PS. powodzenia w dalszym ponizaniu sie :D

Gość Podrozujacaaa
wroc do polski albo sciagnij kogos odejdz od niego dajesz mu siebie robic w konia

sara powiem Tobie, ze caly tydzien minal w miare ok, jeszcze w miedzy czasie mialam urodziny...ktore razem "milo spedzilismy" ale dzisiaj ten sms znowu mnie dobil..

Gość Zdradzonaaa
witam ja zsotalam zdradzona jak bylam w ciazy dalam szanse nadal jestesmy razem ale wciaz mnei oszukuje jesli chodzi o byle rzeczy jak narazie nie mam podejrzen zdrady bo piluje go ale zaufanie :( Mysle ze niedlugo sie to rozpadnie nie potrafie juz wybaczac Autorko wiem ze to jest trudne rzucic ale uwierz mi ze nie warto marnowac czasu i sie dawac tak U mnie zdrada byl pocalunek ale gdybym miala takie dowody jak ty to dawno bym go rzucila

Gość Jestem stanowczo za ladna
Porazka ,nie dziwie sie ,ze on Cie zdradza..Jestes naiwna gowniara dla niego ,a on sobie Ciebie wziol tylko do dymania ..:O

jestem stanowczo za ladna chyba nie tylko dodymania... wydaje mi sie, ze naprawde mnie kocha, bo raczej nie podaje sie osoby ktorej sie nie kocha czy nie ufa jej jako ta co dostanie jego ubezpieczenie na zycie, ta ktore moze wziac kase z jego konta...

Zdradzona ale ja sobie nie dam rady..chyba bym sie zaplakala .....chociaz teraz tez nie jest lepiej... ja nie wiem co mam robic...

czasem wydaje mi sie, ze to tylko zly sen ktory niedlugo sie skonczy, ze to nieprawda.......

Gość me here now
Nie musisz szukac mieszkania - na poczatek wynajmij pokoj. Dasz rade, to wcale nie jest trudne. A facet na 100% cie zdradza, tym bardziej ze mowi ci jaka jestes do niczego. Nie ma co sie nad debilem rozczulac.

Tak zdradził. Im szybciej zakończysz tę farsę tym lepiej. Pozdrawiam Panią Agę ;p

ok powiedzmy, ze zdradzil... zarzadam od niego aby zerwal jakikolwiek kontakt z ta dziewczyna jak tego nie zrobi to koniec miedzy nami. jak zrobi postaram sie mu wybaczyc...

W jakim celu? Skoro on uważa Ciebie za szmatę, jaki jest sens brnięcie w to dalej? Zaczną się Twoje podejrzenia, sprawdzanie, nieufność...

ale ja chce sprobowac bo kurde kocham............

Gość me here now
le po co chcesz ten zwiazek utrzymywac? nie dosc ze cie zdradzil i traktuje jak idiotke, to sie czepia o twoj wyglad i to jaka jestes - ewidentnie facet ma cie gleboko. Faceci nie szanuja desperatek.

Gość me here now
a nasz taka stara piosenke 'kazda milosc jest pierwsza'? Daj spokoj z ta miloscia. Chcesz z nim zycie spedzic i ciagle bac sie, ze znajdzie sie jakas inna, albo ze nie jestes wystarczajaco dobra? Masz niskie poczucie wartosci, czy co?

jak czytam te wszystkie Wasze wypowiedzi to stwierdzam powoli, ze chyba potrzebuje pojsc do jakiegos specjalisty... niskie poczucie wartosci w pewnym stopniu dotyczy mnie...ale to wina rodzicow zreszta szkoda na ten temat pisac...

ok dziekuje wszystkim za odpowiedzi i rady...ide z nim porozmawiac zobaczymy jak to wszystko sie pouklada...

Gość wszyscy sa szczesliwi
Współżycie przedmałżeńskie nie dlatego jest grzechem, ponieważ Bóg jest złośliwy i odmawia każdej przyjemności człowiekowi, ale dlatego jest grzechem, ponieważ przynosi fatalne skutki w przyszłości. Nawet na miłości można się zawieść, ale na Bogu nie! Tysiące młodych kobiet pochyliło się w życiu z powodu : porzucenia przez męża, zdrady małżeńskiej, agresji małżonka.. pogardy i bestialstwa. Jak to jest, że ten, który przed ślubem ubóstwiał swoją narzeczoną, po ślubie, po trzech, czterech latach, pomiata nią jak ubikacyjną szmatą? Przyczyna tkwi w grzechu przeciw pierwszemu przykazaniu: Nie będziesz miął innych bogów przede Mną! Kiedy ktoś słucha tego przykazania myśli sobie :zapewne: „Przecież wierzę w Boga, o co chodzi? Nie jestem szintoistą ani buddystą, ani ateistą? Tymczasem „bogiem dla niego może być uczucie miłości, stan zakochania się, ubóstwienie partnerki czy partnera. Owszem trzeba kochać, ale miłość nie jest bogiem! Kiedy ludzie się kochają, uchylają się od czystości, mówiąc: „My się kochamy, nie uważamy tego za grzech! Jeśli nie uważają współżycia za grzech, to znaczy, że lepiej :że lepiej niż Bóg wiedzą, co jest dla nich dobre, a co złe... już skądś to znamy Słychać tu echo szeptu węża z raju! Jeśli Bóg się pomylił, zakazując współżycia ludziom, którzy nie są małżonkami, a ludzie wiedzą lepiej, co im wolno a co nie, to Bóg już nie jest Bogiem. Bóg, który się myli, nie jest Bogiem! W tym momencie dwoje młodych Europejczyków o subnordyckich kształtach staje się bogami, ponieważ mówią: „Boże nie masz racji my lepiej wiemy, co jest dla nas dobre! Ty mówisz: „nie cudzołóż! My mówimy: „Kochamy się! pomyliłeś się, a my mamy rację. Skoro się pomyliłeś, to nie Ty jesteś Bogiem, tylko nasza miłość, która nas zbliża! W tym momencie dokonuje się me tyle złamanie szóstego :przykazania, ale pierwszego, którego przekroczenie eksploduje nieszczęściami. Ileż razy pytałem młodych kobiet, które płacząc mówiły mi: „Mąż mnie zdradził, bije mnie, odtrącił mnie; mówi mi, że czuje do mnie wstręt... „Czy współżyliście prze ślubem? Zawsze w takich okolicznościach jest to samo. Zawsze jest tak, że były grzechy przeciwko czystości. Często niewyznawane przy spowiedzi, przyjmowane świętokradcze Komunie święte. Czyste ubrania na kobiercu weselnym nierzadko ukrywają brudne sumienia. Często nie odczuwają najmniejszego żalu za grzechy współżycia przedmałżeńskiego. Pokuta nie da się odtrącić, wraca zawsze jako pokuta:. odtrącenia. Nigdy nie pozostaje to bez skutków. Grzech przynosi przekleństwo: miłość staje się nienawiścią; pożądanie przeradza ::się w odrazę; bliskość w odrzucenie. Nienasycona seksualno. nigdy nieposkramiana, szuka nowych obiektów konsumpcji. Po kilku latach wykrzywione, młode żony, porzucone przez: mężów, stają w świątyni w pochylonych postawach i nie wiedzą nawet, co się stało w ich życiu.

Chyba, że polubicie swing ;] Tak, rozmowa z kimś, kto mógłby spojrzeć na to trzeźwym okiem jest dobrym pomysłem. Głupio to zabrzmi ale ciekaw jestem - co teraz czujesz do niego? Odrazę? Wstręt?

Gość minutka...
Mówisz, ze jak on zerwie z tamta kontakt to dasz mu szanse. A skąd bedziesz miala pewnosc ze to zrobil??? przeciez moze sie tylko lepiej ukrywac. pomysl

co do niego teraz czuje? zal , wstret czy odraze raczej nie ..przynajmniej nie teraz...

minutka obiecal, ze to zrobi...zobaczymy a wiesz tak naprawde to nie az tyle mozliwosci by sie z nia spotkac ona w polsce z jakims tam nieslubnym dzieckiem...a on za granica..i rzadko lata do polski bo mowi, ze nie ma po co... teraz jakby polecial to w sprawach sluzbowych z szefem...ale nie jest to pewne.... zreszta zobaczymy jak to bedzie...

Gość cokolwiekkkkkkkkkkkkkkk
Wszyscy sa szczesliwi - spie*dalaj ze swoim bogiem, ktory za ow potworny grzech nieczystosci kaze tylko kobiety. Autorko - masz to, na co sie godzisz. Potem bedzie gorzej, a Ty sama bedziesz sobie winna.

Gość weracruz
otrzasnij się i kopnij go zcałej siły w du'''pę tak żeby od razu w polsce wyladowal heheale jestes idiotka wow

mam problem dzisiaj obudzil mnie telefon mojego faceta. slyszalam jak rozmawia z jakas kobieta i powiedzial jej ze spotkamy sie w przyszlym tygodniu bo teraz jest na wyjezdzie sluzbowym a tak naprawde byl w domu. wiem ze rozmawial z jakas kobieta bo wypowiedzial imie Beatka. powiedzial mi ze rozmawial z kolega i jego kolega potrzebuje pomocy w nastepny weekend i nie bedzie mogl sie wtedy ze mna spotkac ja mu powiedzialam oki ale teraz niewiem co mam zrobic powiedziec mu niech spada na drzewo czy poprostu sprawdzic kim jest ta kobieta i gdzie sie spotykaja i zlapac ich na goracym uczynku pomozcie:(

Gość 12H larce
Napisz coś więcej o swoim związku, jak długo trwa, czy to coś poważnego, bo ciężko ustosunkować się do twojego pytania. Pewne jest to, że twój facet umówił się właśnie z jakąś kobietą.