Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdradzonaRozpaczona666

zdradzil???

Polecane posty

eh mam problem..tydzien temu w piatek spojrzalam mojemu faceteowi do komorki i znalazlam zdjecie dziewczyny lezacej w jego lozku bez stanika zrobione jago komorka. Dla mnie oznaczalo to jedno ..zdradzil mnie...wiec obudzilam go w nocy i zapytalam sie dlaczego mi to zrobil..odpowiedzial a Ty nie wiesz i poszedl spac...a ja plakalam cala sobote jak bobr... gdy rano spytalam sie na spokojnie o co chodzi odp , ze nie bylo seksu tylko spali w jednym lozku..nie wiem czy mam mu wierzyc, ale sie troche uspokoilam... nie zostawilam jego ..le mu nie ufam...spimy nawet w tym samym lozku nawet seks mielismy... (mieszkamy poza granicami polski), wczoraj powiedzial mi, ze calkowicie olewam jezyk ,ze mam na wszystko wylane i.t.d...a to nie prawda staram sie jak glupia pracuje, jeszcze powiedzial, ze powinnam schudnac..hmmlatwo powiedziec staram sie z calych sil, ale nie zawsze jest tak jak czlowiek chce... pytalam sie jego czy utrzymuje kontakt z ta dziewczyna odp , ze nie a ja przed chcwila spojrzalam w jego kom a tam sms od niej ( on wyjezdza w przyszlym tygodniu do Poolski), ze ma wynajas hotel tam i tam bo ona niedaleko pracuje...no kuzwa i ja nie wiem co mam robic...zeby bylo to w polsce bylo by inaczej..a obecnie nie stan mnie aby samej oplacic mieszkanie.. wyc mi sie chce... sorki za bledy ale ja juz nie wyrabiam

Gość edzio listonosz
po co zagladasz mu do komórki?

no wlasnie tez mu mowilam, ze foty jej nagie robil ale on tlumaczyl sie, ze byl pijany i nie mial ochoty( a to prawda po alkoholu mozna zapomniec z nim o seksie)... tyle, ze teraz juz znowu planuje sie z nia spotkac a mi mowil, ze nie maja kontaktu

edzio a to dlatego aby sie dowiedziec wlasnie takich rzeczy...

Gość Podrozujacaaa
dziewczyno wracaj do polski on cie zdradza a ty naiwnie wierzysz w to sama to rpzezylam i teraz wiem ze tacy ludzie nie maja serca wracaj

Gość Podrozujacaaa
kobieta naga wlozku z twoim facetem i myslisz ze nic nei robili dziewczymo ogarnij sie

Gość Nie Lubie Niedziel
oczywiście, że zdradził nie wierzę, że mogłaś mu uwierzyć, że tylko spali w jednym łóżku :O:O

podrozujaca kurde tez myslalam, ze to tyk latwo wrocic, ale tu mam prace...potrzebuje msc na wypowiedzenie... i kurde te 4 lata to jednak cos znaczyly

nie wiem czy mu wierze..chyba nie ..ja juz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec

a co Ci miał powiedzieć? ale był wystarczająco trzeźwy, żeby jej zdjęcie zrobić? Dziewczyno przejrzyj na oczy, nie chcę Cię obrazić ale on chyba wie, że jesteś strasznie naiwna skoro bez skrupułów wmawia Ci takie bzdury :o Rzuć go w pizdu To jest nie do przyjęcia, żeby facet w związku miał w tel zdjęcia innej nagiej koleżanki, ja pierdole:o Ty się na to godzisz? Zamiast dać mu w ryj, tak, żeby na ścianie wylądował Ty jeszcze słuchasz co on Ci pierdoli :o

Gość fgfgggfgfg
pieprzy sie z toba w wolnym związku, pieprzy sie z nią, jestescie siebie warci 🖐️

Gość sdkjs8934hjd
byl pijany , wiec nie m ial ochoty Cie zdradzic ,k wiec pewnie jak jest trzezwy to Cie zdradza na pierwszy rzut oka widac , ze Cie zdradza !!

Gość Lady Morphinum
Ja już mówiłam, kobiety dzielą się na te szczęśliwe i na te, które zaglądają swoim facetom do telefonu.

Gość ja mam konto na o2
Gdybym ja znalazla takie zdjecie u mojego meza w telefonie to dostal by po ryju i rzucilabym go w pizdu tak jak inni pisza!!!

Gość ja mam konto na o2
Ja tam sprawdzam swojego faceta i lepiej jest czasem wiedziec pewne rzeczy a nie zyc w nieswiadomosci co facet robi za twoimi plecami...!

b-movie pewnie masz racje piszac, ze jestem naiwna, ale kurde ja jego mimo wszystko kocham.. jak pytalam sie jego czy uwaza, ze powinnismy sie rozstac to powiedzial, ze decyzje zostawia mi, bo on mnie kocha

ja mam konto na o2 kurde tak latwo powiedziec rzuc go a ja ku*wa nie potrafie nie umiem...

Meladie chcialabym aby to byla nieprawda...chcialabym

Dziewczyno ja parę lat temu byłam w związku, gdzie facet ewidentnie mnie zdradzał a ja byłam jeszcze bardziej naiwna niż Ty. Wierzyłam jak mówił, że pożycza tel mamie na noc, bo jej się wyładował a ona potrzebuje na noc do pracy, jak dostałam dwa razy smsy do innej laski, wierzyłam, że to jego kumpel pisze z jego telefonu do lasek. A on wmawiał mi, że mnie kocha, że nie chce się rozstawać bo bardzo mnie kocha, że jestem dla niego najwazniejsza... Dopiero gdy jego druga panienka mi napisała, żebym odwaliła się od 'jej' faceta, przejrzałam na oczy! Nie zyj w takim gównie. Też myślałam, że facet to wszystko ale to nieprawda. W tej sytuacji, każde wyjście niesie za sobą ból i łzy, tylko, że jeśli zerwiesz ból po jakimś czasie minie i będziesz mogła odżyć, a jak zostaniesz będziesz płakać przez niego całe życie. Nie daj sobie zmarnować życia przez gnoja, który ma cię za gówno.

nie dawaj mu drugiej szansy! mowi ze masz schudnac?? jezeli by Cię kochał to by takich rzeczy nie mówił.. to po pierwsze a ta zdrada wszystko tłumaczy.

b-movie a wiesz co jest w tym wszystkim najlepsze czy najgorsze sama juz nie wiem...on ma 47 lat ja 24 to ja zostawilam wszystko w polsce co mialam w wieku 20 lat ( niby nic a jednak rodzina )...to ja do niego przyjechalam tylko jak powiedzial "jak mnie naprawde kochasz to przyjedz", bez problemu spakowalam sie w ciagu jednego dnia, kupilam bilet i pojechalam... ale ja kuzwa mimo wszystko go kocham

Pani -Aga z tym, ze powinnam schudnac to ma racje bo te pare kilo mi sie przytylo...sama to wiem..... nie dawac mu drugiej szansy? hmm...ja mu juz chyba ja dalam...

Gość wrednie szczera
kochasz a on Cię ciula. czemu te kobiety są takie głupie????

wrednie szczera sama sobie zadaje to pytanie...

Gość wrednie szczera
daj sobie życ! możesz miec dobrego faceta. nie daj sie nabierac na takie kłamstwa bo na jednej zdradzie się nie skończy!

dziewczyno... pomyśl !!! "seksu nie było, bo nie miałam ochoty z powodu alkoholu"... !!! więc co- gdyby nie był pijany i nie miałbyproblemu z erekcją- TO CO??? pomyśl!!!

Gość Jestes nudny a ja za ladna
Chcesz dawac facetowi do zrozumienia ,ze jestes szmata i pozwalasz dawac sie chanbic przez niego-brawo ! Ja bym takiego kopla w dupe az sie patrzy !!!!!!!!!!

kurde czy ja jestem, az tak glupia, ze nie potrafie powiedziec, ze to koniec? jak sobie tylko o tym wszystkim mysle plakac mi sie chce...