Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfguytttyy

Tandeta którą bedziemy słyszeć codziennie w radiach

Polecane posty

Gość gfguytttyy

kolejny gniot jak mozna coś takiego nagrać?Najgorsze że zrobią z tego przebój,będzie zajmować pierwsze miejsce na listach oraz osiągnie złoto(wytwórnia sama bedzie wykupowała te płyty) a piosenkareczka już wystepuje na festynach w Opolu. http://www.youtube.com/watch?v=5LsBolBrQjM&feature=related

Nienawidzę tych elektronicznych wstawek, strasznie na uszy mi to działa Zauważyłam, że im gorzej ktoś śpiewa tym więcej takiego gówna Nie dadzą rady tego wypromować Ale weź sobie tłumaczenie Vayamos companieros, też zrobiło furorę. Wysłuchałam połowę, więcej nie jestem w stanie

Gość gfguytttyy
jeszcze te elektroniczne stawki to nic w porównaniu do dennego tekstu

Gość gfguytttyy
wstawki miało być

W pełni nadziei i zbyt przytomni, Już tyle dni,już tyle dni, W alei tam podobnych wrażeń głodni, Oczekujemy, oczekujemy Te miasta, te śpiące miasta, jeeee W czterech stronach świata Nie dzieje się nic. Energię, dam im energię, Przeprowadzę atak, Znajdę na to patent. Ref. Poleje się tej nocy na pewno pot, I oby tylko pot się lał, Za nami dzień o mocy tysiąca wat I teraz nikt nie będzie spał. My robimy hałas ty,ty,ty,ty,tyry My robimy hałas ty,ty,ty,ty,tyry My robimy hałas ty,ty,ty,ty,tyry My robimy hałas, nie podoba się- trudno My tu robimy hałas. Hałas, hałas... hałas,hałas. 2. Lodem ze szklanki chcę zgasić płomień, Połączę zmysły, złączę zmysły, Gorące oddechy i lepkie dłonie, Mam złe pomysły, mam złe pomysły. Miasta, te śpiące miasta, jeeee W czterech stronach świata Nie dzieje się nic. Energię, dam im energię, Przeprowadzę atak, Znajdę na to patent. Ref: Poleje się tej nocy na pewno pot, I oby tylko pot się lał, Za nami dzień o mocy tysiąca wat I teraz nikt nie będzie spał. My robimy hałas ty,ty,ty,ty,tyry My robimy hałas ty,ty,ty,ty,tyry My robimy hałas ty,ty,ty,ty,tyry My robimy hałas, nie podoba się- trudno My tu robimy hałas. Hałas, hałas... hałas,hałas. Czy chcesz byśmy zniżyli ton... hałas, hałas, jeee My nadciągamy z czterech stron Ref: Poleje się tej nocy na pewno pot, I oby tylko pot się lał, Za nami dzień o mocy tysiąca wat I teraz nikt nie będzie spał. My robimy hałas ty,ty,ty,ty,tyry My robimy hałas ty,ty,ty,ty,tyry My robimy hałas ty,ty,ty,ty,tyry My robimy hałas, nie podoba się- trudno My tu robimy hałas. Hałas, hałas... hałas, hałas. :D zapamiętałam tylko coś o pocie reszta nie wiedzieć czemu mi umknęłą

Gość gfguytttyy
My robimy hałas, nie podoba się- trudno My tu robimy hałas. tak tylko halas

Gość a może ktoś pomoże
proponuje nagrac i wydac cos lepszego przez dyskutujace tu panie

Jeśli się czegoś nie umie to niech się za to nie zabiera :classic_cool: Zresztą głos mam mocny a po obróbce pewnie by było jakoś tam, ale po co? To samo z tekstem, napisałabym coś, ale po co? Dla przyjemności se śpiewam a czasem piszę i to mi wystarcza Ale sory za obrażanie gustu masowego odbiorcy 🖐️ A "Liczą się chęci" to zasada w przedszkolu była a nie w życiu

Gość to skandall!
i to ma być festiwal polskiej piosenki, wstyd!