Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie sa fakty

kobieta powyzej 180cm wzrostu to nie kobieta, ale

Polecane posty

Gość takie sa fakty

babochlop, imitacja kobiety, podobnie z facetami facet ponizej 170cm to nie facet tylko jakas popierdolka PS. jestem facetem, mam 184cm wzrostu

Gość fdsfds
1. masz kompleksy

Gość Jestem stanowczo za ladna
MAm 159 cm wzrostu i miseczke C ,uwazam ze male kobiety sa sliczne,wystarczy spojrzec na co niektore gwiazdy i znanych ludzi.Moj facet ma 193 cm wzrostu i uwazam ze wygladamy super ,no tylko nie raz musze wysokie szpile zakladac :D

Gość magi:)
buahahah babochłop, ja mam 180 cm i jakoś nie narzekam na brak powodzenia a to że teraz faceci wyglądają jak karły to nie nasza wina. Przy Tobie obcasów też się nie da założyć

Gość takie sa fakty
nic mi nie iadomo zebym il jakies kompleksy. ale moze ty wiesz lepiej. ja tu podalem tylko suche fakty, taka jest prawda

Gość Taka sobie laleczka
Na szczescie tacy faceci jak ty to wyjatki. Pozdrowienia do slicznej, szczesliwej, kochanej i wysokiej kobietki (180cm). Pozdrawiam wszystkie wysokie Panie! Jestesmy super!!!

Gość fdsfds
Z psychologicznego punktu widzenia prawda jest taka ze ludzie ktorzy maja najwiecej do ukrycia i mają najwiecej kompleksów , próbują szukac wad u innych by odwrocic uwage przed ludzmi od swoich wad ..

Gość takie sa fakty
teraz wyglaaja jak kraly??co ty gadasz jeszcze 30lat temu to 170cm dla faceta to byl dobry wzrost, a 180cm to byl bardzo wysoki, ludzie z kazdym pokoleniem sa coaz wyzsi, problem lezy w tobie, jestes poprostu zdecydowanie za wysoka jak na kobiete i ciezko ci znaleźc mezczyzne jeszcze sporo wyzszego od siebie(bo kobiety podobno lubia jak facet jet sporo wyzszy od nich)

czyli jak faceci rosną to kobiety też, tylko jak zawsze faceci za wolno. I już się tak nie denerwuj za wielki nie jesteś i nic tego nie zmieni. A obśliniłbyś się jak byś zobaczył zadbaną, wysoką kobietę.

Gość maszzzz racjeeeee
sama mam 175 cm i uwazam sie za olbrzyma :D

Gość takie sa fakty
a ty mgii juz sobie nie wmawiaj ze jestes taka zaj.ebista i nie jestes za wysoka bo jest inaczej, malo ktoremu facetowi podobaja sie takie olbrzymy jak ty. taka jest prawda, w koncu sam jestem facetem i wiem ze my wolimy drobne kobiety, male a nie babochlopy o wzroscie 180cm

Gość maszzzz racjeeeee
a mowiac o gwiazdach to cameron diaz rihanna julia roberts liv taylor sarah connor itp maja od 175 cm wzrostu wiec sorry mala zostaje ci shakira i britney :D

Gość chiiaia
ja mysle ze o wzrost kloca sie dzieci w podstawówce , a nie dorosli powazni ludzie . Wiec kazdy kto odpowiadał w tym temacie albo jest debilem niepoważnym albo dzieckiem . Bo temat ma poziom podstawówki albo rozmów w toku . Patologia

Gość chiiaia
ja mysle ze o wzrost klócą sie dzieci w podstawówce , a nie dorosli powazni ludzie . Wiec kazdy kto odpowiadał w tym temacie albo jest debilem niepoważnym albo dzieckiem . Bo temat ma poziom podstawówki albo rozmów w toku . Patologia

nic sobie nie muszę wmawiać, nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem faceta powyżej 190.w kazdym miejscu jest takich pełno, więc nie wiem gdzie Ty żyjesz. Oczywiście, że jestem zajebista.

Gość studenciarka
co za glupi temat! autorze, idz leczyc swoje kompleksy gdzie indziej. pewnie zadna dziewczyna cie nie chce. bye

Gość simian raticus - seksuolog
Leczcie się ludzie . . . najlepiej u mnie właśnie!

Gość sdfvsegrgedhgre
do magi może i jesteś zajebista ale to nie dlatego, że masz taki czy inni wzrost fajni ludzie nigdy nie będą mieć problemów ze znalezieniem partnerów czy znajomych

sdfvsegrgedhgre - oczywiście masz rację, ale chodziło o to że nikt mnie nie traktował jak babochłopa wręcz przeciwnie.

Gość moelka 186
jak sie zachowuje odpowiednia wage, plywa, uprawia jakis sport i normalnie zachowuje to dla(zdaniem otoczenia) urodnego ciala wzrost nie jest zadnym kompleksem, a moze sie stac atutem - pozdrawiam wysokich (i niskich tez)

Gość sdfdsgfdhg
ja mam 170 cm i mi pasuje. Ani do niskich ani do wysokich nic nie mam. Tak jakby to ich wina była, że są tacy jacy są :O

Gość Taka sobie laleczka
A ja to z takim wzrostem wygrywalam konkursy, zadna "malutka" nie miala szans przy mnie. A dlaczego wszystkie miss sa wysokie? Bo wysokosc jest piekna, dorodna, reprezentacyjna. Mam dlugie nogi jak gazela i faceci sie na mnie slinia a jak ide ulica to mowia mi komplementy. Mam wspanialego wysokoego chlopaka, ktory swiata poza mna nie widzi. Dzieki tej mojej wysokosci dzisiaj mam fantastyczna prace, jestem stewardessa w zagranicznych liniach lotniczych i zarabiam kupe kasy. Malutkich kobietek nie chcieli przyjac. Jestem ladna i kobieca, a jak potrzeba to umiem przywalic w ryj. Nikt nigdy nie bedzie sie na mnie znecal. Na szczescie swiat docenia wysokie kobiety.

Gość Taka sobie laleczka
A ty autorze postaraj sie nie obrazac ludzi, bo ze ty masz pofajdane w glowie to nie znaczy ze wszyscy maja.

Gość Taka sobie laleczka
ostatnio przywaliłam w ryj gimnazjaliście (130 cm w butach) żaden gimnazjalista (do 13 r.ż. nie będzie się nade mną znęcał!!!)

Gość Taka sobie laleczka(prawdziwa)
Ten co to pisze o gimnazjaliscieto jakis sfrustrowany zazdrosnik.

Gość Arthrix85
Bredzisz. Aryjskie kobiety zawsze byly wysokie

Gość pajacu!!!
Wcześniej owszem, mężczyźni byli niżsi, ale do cholery kobiety także. Nie pasują ci wysokie kobiety, ok, zostaw je dla tych najwyższych facetów. Ty sam poszukaj sobie niskiej, w czym problem?

Ty pomarancza durna jestes i tyle ci napisze. A co wzrost ma do ewentualnej kobiecosci cuy meskosci? Ile kobiet przy wzroscie 160 czy 170 sa gorsze niz babochlopy lub faceici przy wzroscie 190 sa gorzej niz ciule.