Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eleneanka

Mam 178 i ważę 58kg, czy jeszcze dietować?

Polecane posty

Gość Eleneanka

Dziewczyny, pytam szczerze. Ważyłam 63 kg przy tym wzroście, zrzuciłam 5 w ciągu parę miesięcy( bardzo drobna zmiana nawyków żywieniowych- bo rzuciłam palenie, jedzenie dużej ilości warzyw w ciągu dnia itp.) Problem jest taki, że wciąż mam masywne nogi, a górę jak patyczak. Czy jeszcze jechać na ujemnym bilansie kalorycznym czy postawić tylko na ćwiczenia? Poradźcie, nie chcę popaść w przesadę.

Gość oczywiście że jeszcze
spaślaku , 45 kg i ani deka więcej

Gość Eleneanka
Heh, dziękuję "życzliwy";/

Gość Eleneanka
Help

Gość marrysqare8777
a skad my to mamy wiedziec czy masz schudnac, nie widzac zdjecia? to tak samo jakbys zapytala czy ladna sukienke kupilam, nie pokazujac ani skrawka materialu:/ niektore osoby przy twojej wadze sa bardzo chude a niektore nie, wiec sory, ale troche niepowazna jestes, ze oczekujesz odpowiedzi. wstaw fotke, to ktos ci powie

Gość rewrewrwerwerwer
jesteś głupia myśląc że ktoś da ci tutaj obiektywną odpowiedź

Gość Eleneanka
Pytanie było, czy jeszcze utrzymywać ujemny blians kaloryczny czy też tylko ćwiczyć juz. Tak więc jestem poważna, a zdjęcia tu nie zamieszczę, bo to forum wcale anonimowe nie jest:P

Gość Eleneanka
I naprawdę żałuję, że się Was pytam, bo widzę, że siedzą tu same chamy. Obrażanie to wasza specjalność?;/

Gość Taka sobie laleczka
Dziewczyno, Ty to musisz wygladac jak patyk! Ja mam 179 cm, waze 70 kg, wygladam i czuje sie swietnie, moj chlopak za mna szaleje. Po co Ty tak sie katujesz?

Gość Eleneanka
W liceum ważyłam 68 i czułam się strasznie:( Ale może Ty jesteś super wyćwiczona- ja nie. Poza tym się nie katuję, w żadnym wypadku! Powracam do pytania: czy aby wyszczuplić nogi nadal dostarczać kalorii na minusie czy tylko jeździć na rowerze i ćwiczyć?

Gość korki12345
"Ja mam 179 cm, waze 70 kg, wygladam i czuje sie swietnie, moj chlopak za mna szaleje" haha no tak a za kim ma szalec? nie moge....

Gość Eleneanka
Heh... Banda kpiarzy i ironicznych zazdrośników tutaj siedzi tylko chyba.

Gość Eleneanka
Jakby ktoś miał jednak jaką konstruktywną radę to czekam;)

Gość olkamola
hejka! moim zdaniem teraz powinnaś ćwiczyć, też tak miałam że od pasa w górę byłam chudzinką a miałam trochę nieproporcjonalne nogi i tyłek, wystarczy dobrać odpowiednie ćwiczenia i będzie ok

jestes juz wystarczajaco szczupla.. ba przy takim wzroscie i taka waga prawdopodobnie wygladasz juz jak szkielet.. nie rob sobie tego!!! ja jestem nizsza 10cm i waze tylko 3 kg mniej od ciebie.. przy takim mysleniu musialabym wazyc 48kg :/ i jeszcze chudnac

Gość Eleneanka
Tyłka nie mam już prawie żadnego( polecam poza tym bańkę chińską do masażu- świetnie likwidują cellulit) No ale nogi niestety wciąż wydają mi się gruuube;/:( No nic, chyba jazda na rowerze wakacje i jakieś pływanie i może nogi też wysmuklę ładnie.

Gość Eleneanka
Faktem jest ,że mam budowę kości a la wieszak- szerokie barki, małe piersi, płaski brzuch, w miarę wąskie biodra......no ale łydki mam konkretne;/ Tylko czy od roweru one schudną;/

Gość Eleneanka
;( no i tu własnie nie wiem komu wierzyć:( Jedni mówią, że mięsień zajmie mniej miejsca nie sadło, inni, że się powiększą....Chyba muszę sama tego doświadczyć, bo nikt nie wie jak jest naprawdę...

Gość Eleneanka
35 cm;( robiłam już wszystko i nic...one ciągle są takie same...grube...no może od ćwiczę tylko twardsze są;( A biorąc pod uwagę pozostałe wymiary: 90 biodra- 62 talia, 87 biust- to jestem mega nieproporcjonalna;(

jestes chora.. masz idealne lydki.. nawet troche za chude jak na ten wzrost.. ja mam 34,5cm i jestem z nich mega zadowolona

Gość Eleneanka
:| Każdy może mówić to co myśli. Może Wątpię, by było ze mną coś nie tak;/

Gość Eleneanka
Z tego co poczytałam to inne dziewczyny mają 32-34max łydki. Tak więc moje problemy nie są raczej wydumane.

Gość do wyzej
jasne chudnij dalej az bedziesz wazyc 40 kilo i padniesz na anoreksje:D rany debilek nie brakuje

po drugie zauważ że proporcje 90-60-90 odnoszą się do kobiet o wzroście ok165 a nie 178.

Gość Eleneanka
Jasne, lepiej być 100 kilową lochą:D Nie ma to jak nie szanować ludzi, którzy DBAJĄ O SYLWETKĘ! jedząc 5 razy dziennie anoreksja mi nie grozi. Zresztą wcale do tego nie dążę:) Okej, temat uważam za skończony:) Łydki, jak łydki. Nie podobają mi się, ale... Może pora pogodzić się z faktem, że jak nie schudły to znaczy, że takie mają być i już:D

Gość do wyzej
kochana ty dbasz o swoje kosci a nie o sylwetke!!!!! sylwetka musi miec troche ciala zeby ładnie wygladała