Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustka pustka...

Jestem samotna, czuje pustke, dobre rady nie pomagają.

Polecane posty

Gość pustka pustka...

Od kiedy rozstalam sie z facetem uzmyslowilam sobie, ze bez niego dookola mnie jest pustka. Spedzalismy razem mnustwo czasu. Teraz sporadycznie widuje sie z przyjaciolmi, ale oni maja swoje milosci i zajecia. Wakacje sa, wiec teraz duzo wolnego czasu, a ja wegetuje.. Impreza w weekend, w ciagu tyg spotkanie z kolezankami ale to tylko kilka godzin.. randka? ehh za wczesnie, zreszta poki co dalej kocham bylego i nie wyobrazam sobie umawiac sie z innymi ;( smutno mi, czuje sie samotna

Gość nie ludz sie...
faktycznie "mnustwo" pustki w Tobie, wiec sie nie dziwie ze jestes sama.

Gość stokrootka97.97
błąd byl i co? wiadomo nie powinno go byc, ale az tak cie razi, ze nie umiesz odpowiedziec na moj temat, jesli on cie nie interesuje to daj spokoj

Gość stokrootka97.97
*na jej temat

Gość nie ludz sie...
hmm... odpowiem w ten sposob: potrzebujesz czasu. nie warto na sile szukac pocieszyciela, bo nie tedy droga. ale zobaczysz, zycie potrafi zaskakwac. jak spotkasz odpowiedniego faceta, to "byly" przestanie byc tym waznym.

Gość pustka pustka...
przepraszam za bledy. no.. wiem, ze bedzie mi ciezko, minelo juz kilka miesiecy i nawet juz nie placze tak itp, ale czuje wlasnie ta pustke, czuje, ze nikomu nie jestem potrzebna, wtedy zylam dla kogos..a teraz kazdy z przyjacil ma swoje zycie, wczensiej nie zwracalam na to uwag, bylam w tym zwiazku ok 3 lat.. to naturalne ze pary wieczory sedzaja razem w tyg, a nie beda sie ze mna spotykac co wieczor.. kurde smutno:(

Gość pustka pustka...
*przyjaciół