Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość floretta 1985

Co sadzicie o tym mieszkaniu? Podoba sie?

Polecane posty

Gość mozilla firefoxx
EWA33 nie rozumiem dlaczego nie mozna sobie wybudowac???? nawet male podworko jest duzp lepsze niz miec sasiada za sciana, doprawdy nie wiem o co ci chodzi w tym ostatnim poscie

Gość ludziom którym szkoda czasu
ale co, na przedmieściach ziemię pod budowę za darmo dają? Bo przypuszczam, że ziemia plus budowa wyjdzie dużo drożej plus codzienne dojazdy do pracy do miasta

Gość mozilla firefoxx
piszac 500 000zl mialem na mysli razem z terenem, niewielkim co prawda bo jakies 600-700metrow ale wystarczy, dom jakies 120metrow, 500 000powinno styknac. i nie mowie o wsi tylko o przedmiesciach duzego miasta

Gość eui9e8232w
nie chciałabym mieszkania z cieciem i jeszcze za to bulic. A to położenie też dobre nie wiem dla kogo. Srodek miasta jest do dupy, kazdy mądry tylko ucieka z miasta. CEna za wysoka.

a co wy mozecie wiedziec o cenach w poznaniu jak tam nie mieszkacie??? a to czy ktos chce mieszkac w srodku miasta czy na wsi to jest kwestia gustu. nie kazdemu chce sie zapylac do pracy po poltorej godziny w korkach.

Gość eui9e8232w
Na pewno da się znalesc działkę za 250 tys, i to z 1 km od Poznania... A koszt budowy to pewnie metoda gospdoraczą z 200 tys, sa i tacy co budują za 70 tys. samemu prawie.

Gość eui9e8232w
Zona - gdzie w Poznaniu takie korki na 1,5 godziny? Ja rowerem dojadę w 45 z jednego końca na drugi...

Gość kpoikpo
w zyciu nie chcialabym mieszkac na wsi, a gdybym miala do dyspozycji milion zlotych, to kupilabym sobie dwa mieszkania jedno pod drugim w nowym budownictwie i mialabym przestronne dwupoziomowe mieszkanie.

Gość olamalina
Zimne jakies te mieszkanie, brzydki widok z okien. Mnie sie nie podoba

Gość eui9e8232w
Rataje są w Poznaniu a nie pod. Jakbym kupowałam mieszkanie to najlepszy Grunwald, ew. Smochowice , są to dzielice raczej willowe z duza ilością zieleni i jeswt b. cicho. Najgporze możliwe to Jeżyce, Wilda, Stare Miasto, Dębiec potem blokowiska typu Rataje czy Winogrady.

Gość mozilla firefoxx
Zdesperowana Domowa Żona co tyy jakas ograniczona jestes dziewczyna, to podam przyklad z zycia. lodz znajoma z mezem wybudowali sobie ostatnio dom na obrzezach lodzi koszt: -teren 650mwetrow 150tysiecy, juz ogrodzony -dom 120metrow, ok. 300 000zl, standard sredni 450 000zl, ona pracuje w centrum lodzi w urzedzie,samochodem dojezdza do pracy w 20minut

Gość ona670
meble z ikei, ogolnie ladnie :)

haha, czemu jestem ograniczona? :D ograniczeni jestescie wy ktorzy mysla, ze kazdy ma miec taki sam gust i tego samego chciec. autorka chce mieszkac w mieszkaniu w centrum to sobie szuka mieszkania w centrum a nie dzialki w pcinie dolnym pod budowe. zeby nie bylo sama mieszkam w domu z ogrodem kilka kilometrow za miastem.

Gość mozilla firefoxx
ograniczona bo z wczesniejszyh twoich psotwo wynikalo ze sa tylko dwie opcje: albo miesszkac w centrum albo na wsi kilkadziesiat km za miastem, ale jeszcze sa obrzeza miast gdzie do centrum samochodem dojezdza sie w 20minut nie mieszkaasz w centrum, ale i tak masz wszystko pod nosem, a na dodatek spokoj i cisze

Gość ludzie coscie sie uparli
na budowe domu na zadupiu? Wiekszosci ludzi to nie odpowiada - dojazdy, korki, parkowanie, snieg, slizgawice. Z centrum wszedzie na piechote. i dlaczego ma budowac dom metoda tania- gospodarcza? moze nie ma wujow i kuzynow do pomocy.A działak, uzbrojenie a zwlaszcza wykonczenie! I layta z zycia. Budujesz iles lat, jak skonczysz, dzeci wyrosna i zostajesz sam jak glupi z chałupą. Szkoda zycia ( sama mam wielki dom , to wiem, na szczescie b blisko centrum, jakby byl daleko, w zyciu bym nie budowała, Cena mieszknia jest normalna, jak za nowe budownictwo, a za punkt sie płaci. Sprobuj sie potargowac , bo teraz ceny spadają. W mieszkaniu i w domu najwazniejsza jest LOKALIZACJA. Wszystko inne da sie zmienic.

Gość ludzie coscie sie uparli
jesli ktos teraz dojezdza przez 20 min, to za 3 lata bedzie ponad godzine, za 5 - dwie. Do tegpo koszmar poruszania sie w miescie, parkowanie, przeciez co chwile jest gorzej! Jesli sa mozliwosci, lepiej tak mieskzac, zeby zawsze byla mozliwosc komunikacji miejskiej, a najlpeiej dojscia piechota.

Gość eui9e8232w
ja akurat uważam ze na zadupiu absolutnie nie warto, ale np. 1 km od poznania to są przedmieścia nie mające ze wsią nic wspólnego... osobiście nie znoszę mieszkań, dostałabymkota jakbym miała tak zyc. A domów z cieciami to już w ogóle nie trawię. Potem kochanka nawet nie można miec bo przyuwazy taki i będzie szantazowac... :p

Mieszkanie jak mieszkanie ale przeraza mnie cena, sama kupilam nowy domek 10 km za miastem i byl polowe tanszy niz to mieszkanie. Kto w ogole wymysla takie ceny za kawalek kata? za cos co kazdy z nas powinien miec?;/ Nie mniej Poznan bardzo duze miasto, do mojej wsi Słupska takie ceny nie dochodza..;)

a mnie sie podoba, zmienilambym tylko wystroj. nie podoba mi sie kolor lazienki i sypialnia wydaje sie byc mala, chyba ze to tylko takie zdjecie. przeciez duzo tez zalezy od koloru scian, adaptacji przestrzeni, rodzaju mebli, mozesz z tego mieszkania zrobic raj:). zobacz sobie na domplusdom.pl, tam maja swietne pomysly, buziaki