Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

co kupiliście z ciuchów w tym miesiącu??

Polecane posty

Gość magda:))))))))))
ja w tym miesiacu zaszalałam ;-) sukienke czarna krotka sukienke zółta wiazana na szyji (zakochalam sie w niej) czerwona krotka sukienke zielona sukienke bez ramiaczek brazowa sukienke biala krotka spodniczke dwie bluzki wiazane na szyji( te same tylko ze jedna czerwona druga niebieskie) cztery bluzki na ramkach(zolta,zielona czarna i fioletowa) dzinsy buty na lato dwie pary torebke i z bizuterii trzy zolte bransoletki,czerwona z kamyczków, jedna szara,jedna duza biała,trzy zlote, trzy pary kolczyków chyba niczego nie zapomnialam napisac

Gość milk&lotion
ja odkrylam fajny lumpik zaraz kolo mojego domu, wiec jak jest dostawa, to tam zajrze po pracy raz na tydzien lub dwa tygodnie i zwykle cos upoluje. z tego lumpika zlowilam ostatnio na przyklad: - dlugi sweter-ponczo kaskadowy, bardzo cieply, w sam raz na wczesna jesien 20 zl - sweterki dwa 7 i 10zl - bolerko 12 zl - bluzke z rekawkiem 3/4 10 zl - biala sukienke na lato 10 zl - tube w paski, mozna nosic do spodni, albo jako krotka kiecke na plaze, albo jako spodnice 10 zl - sliczna granatowa bluzke z krotkim rekawkiem 7 zl w innym lumpie znalazlam natomiast - cienki szal kominowy - 10 zl - bluzke na ramiaczkach za 5 zl wyprzedaze sie dopiero zaczynaja, wiec bylam tylko raz i kupilam: - kardigan z rekawem 3/4 50zl - krotki rozpinany sweterek 30 zl - 2 t-shirty 20 i 30 zl - tenisowki i balerinki 40 i 50 zl czyli razem 320 zl niezle :) zwykle zakupy ciuchowe robie 2 razy w roku w czasie wyprzedazy + pare razy pojedyncze, potrzebne rzeczy na jakas okazje, albo kiedy trafi sie korzystna cena lub jest cos naprawde fajnego, czego nie chce odpuscic :)

Gość gość
pierwszy raz cos w czerwonym kolorze znaczy sie spodnie ktore bardzo mi spodobaly i podkoszulek

Gość ejhfdruwewlei
a ja nic :(