Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssmiit

co zrobic

Polecane posty

Gość asssmiit

hej..podoba mi sie chlopak który ma juz dziewczyne..ale przed nia spotykal sie ze mna no i to wszystko wygladalo tak jakbysmy ze soba krecili.. ja z mojej strony nie pokazywalam mu ze mi zalezy.. po jakims czasie do niego napisalam ze mozemy sie spotkac i wgl a on mi na to ze on ma juz dziewczyne...przytkalo mnie no i sie troche obrazilam ale nic mu nie powiedzialm a on do mnie czy ja bede sama w domu to ja ze nie... to on do mnie co bebde robic jutro a ja ze lece na dyskoteke i takie tam..faktycznie tak bylo nie klamalam.. w ten dzien pisalismy bardzo dlugo jak nigdy jak mu nie odpisalam to on wysylal drugiego..i pisalismy juz pozniej tak bez sensu o niczym..na drugi dzien on byl na tej samej dysko co ja.. ale bez dziewczyny tylko sam..nie odzywalismy sie tam do siebie tylko czesc czesc i nic.. widzialm ze ciagle mnie obserwuje i chodzi za mna jak tanczylam z takim typem to on do swojego kumpla zeby z tad poszli bo on juz nie moze na to przepatrzec..nastepnym razem widzialm go tam jeszcze 2 razy na tej dysko i znow samego z kumplami.. w szkole ciagle pisze esy i sie na mnie wgapia..a wiem na 100% ze on ma ta dziewczyne..co mam zrobic by go odzyskac? on tak bardzo mi sie podoba...

Gość asssmiit
prosze o jakas rade