Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatka na wsi.

Jestem brzydka i mam beznadziejnego męża

Polecane posty

Gość beatka na wsi.

😭 jestem brzydka 😭 mam beznadziejnego męża 😭 mam paskudne bachory 😭 mam brzydkie auto (Wołga) 😭 mam mieszkanie na blokowisku (39m) 😭 mam kupione miejsce na cmentarzu dla mnie i dzieciaczków

Gość beatka na wsi.
😭 jestem tak zajebista ,że kiszę cipsko na Kafe

Gość ghdffgfggf
beatko ale czego ci ktos ma zazdroscic? tego ze masz rozjechane cipsko po porodach? tego ze jestes glupia? tego ze ejstes ze wsi? ;) tego ze może i tak mąż cie kopnie w dupe za 10 lat? nigdy nie wiesz co cie spotka w zyciu

Gość PrettyWoman
Autor już naprawdę nie wie w jaki sposób zwrócić na siebie swoją uwagę!;-) Mieszkam w mieście powyżej 100tys. mieszkańców ale myślę, że życie na wsi też jest ok.-chociaż nigdy nie miałam okazji się o tym przekonać! Marne prowo!;-)

Gość PrettyWoman
ghdff Dowartościowałeś się poniżaniem kobiety, zmieszaniem jej z błotem itp? Słabe prowo na nikim już nie robi to wrażenia, wlkejasz ten sam tekst już któryś z kolei raz! Mam nadzieję, że jesteś świadomy tego, że zachowujesz się jak idiota??? Nie pozdrawiam!

Gość PrettyWoman
Miało być wklejasz! Widziałeś kiedyś blokowisko na wsi?! No imbecyl!

Gość PrettyWoman
Myślę, że w ostatnim czasie jakąś dziwa kopnęła cię z całym impetem w dupę, twoje poczucie własnej wartości spadło do zera i teraz próbujesz to sobie zrekompensować plując jadem na wszystkie kobiety! Frustrat i nieudacznik!!! Idź do agencji towarzyskiej to ci przejdzie!