Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Wr贸偶ka NEFFA

Wr贸偶enie z kart Tarota - darmowe!!!

Polecane posty

Go艣膰 boli ....
Witam!!!alicja 23.12.82....konrad 31.10.79...z g贸ry dzi臋kuje,,

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wr贸偶ka NEFFA
ewelino, karty wskazuj膮 wiele sprzeczno艣ci... podaj imie i date urodzenia tego pana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boli ....
czy jeszcze bede szczesliwa???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wr贸偶ka NEFFA
Pani Olimpio, karty pokazuj膮 m臋偶czyzn臋 m艂odszego od Pani, z kt贸rym Pani zwi膮ze sie na sta艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jajajajajjaja
iza 11.10.1982 Co z moja praca - chodzi mi o awans Z g贸ry dzi臋kuj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juka:)
Agnieszka 13.05.1990r Czy planowany 艣lub z narzeczonym odb臋dzie si臋?? Czy zacznie nam sie lepiej uk艂ada膰?? Czy wr贸ci z wyjazdu zdrowy i ca艂y??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wr贸偶ka NEFFA
Pani Paulino. dlaczego Pani pyta o to, kt贸re pierwsze zdradzi? karty pokauzj膮 brak zaufania, nerwy i z艂e emocje na prze艂omie rokjku 2011/2012. karty jasno wskazuj膮 dziecko w momecnie, kiedy powy偶sze spory min膮. Dziecko pojawi sie za rok.

Udost臋pnij ten post

Imienia nie moge podac... Zaczyna sie na litere m data ur to 1.05.88 prosze o pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wr贸偶ka NEFFA
Agnieszko karty m贸wi膮, 偶e wyjazd za granice niestety nie odb臋dzie si臋. pokauzje jednak przeprowadzk臋 do innego miasta. Alicjo- karty wskauzj膮 szcz臋艣liwy i udany zwi膮zek, kt贸ry jednak spotak艂o wiele problem贸w. widz臋 dziecko i du偶膮 wygran膮.

Udost臋pnij ten post

tak sie sklada ze ja na politechnike ide, wszystkie kierunki na inzyniera. , bezpieczenstwo pracy, mechatronika itp, wiem co chce robic :) ale czy dostane sie na te studia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podam pseudo bo nie chce imien
imienia.. mam charakterystyczna date ur. :P morena 28.8.1988.. co u mnie w milosci? czy wkrotce poznam kogos na powaznie?? jak moje zdrowie? czy wyjde z tego co mi dokucza??

Udost臋pnij ten post

z gory dziekuje. morena

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hanna karenina
Wrozko przepraszam ze sie dopominam ale pominelas mnie :( hanna karenina Co do mnie czuje ten chlopak?Czy bedziemy razem? Ania27lat i Pawel28lat Milego dnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wr贸偶ka NEFFA
ewelino, widze duzo k艂opot贸w, trzeci膮 osob臋, du偶o zamieszania i ... niestety nie widz臋 waszej dalszej przysz艂o艣ci. karty wskazuj膮 na zawirownaia uczuiowowe, brak stabilizacji i wierno艣ci. M nie jest dla ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wariatka jak ich ma艂o....
heh a tu pania zaskocze nie mam m臋偶a jezeli pani tak wr贸偶y z kart to powina wiedziec oszustka jedna heheh nie z艂膮 zabawe masz co przy tym komputerze ja tez heheh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wr贸偶ka NEFFA
HMM.. Agatjko, karty caly czas pokazuja te finanse:) na politechnike moze dostaniesaz sie ale caly czs pokazuja powr贸t do tego zawodu. moze zrezygnujesz, moze nie dasz sobie rady. karty tak m贸wi膮.

Udost臋pnij ten post

ojej... to ja juz nie wiem :( ja tak bardzo chce isc na te studia i skonczyc to bezpieczenstwo, naprawde sie tym interesuje i lubie to. A powiedz mi , jak moje zycie uczuciowe?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulala.g
kiedy moj chlopak wroci? aga 16 lipiec 1992

Udost臋pnij ten post

Prosz臋 o sprawdzenie w kartach spraw dotycz膮cych 偶ycia rodzinnego, czy rodzina si臋 powi臋kszy i kiedy mog臋 si臋 tego spodziewa膰 Agata 05.06.1985r Pozdrawiam i dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

NEFFO nie zapomnij o mnie:( morena 28.8.1988 czy znajde kogos wkrotce na powaznie, na staly zwiazek? czy moze w koncu uloze sobie zycie jakos? i co z moim zdrowiem czy wyjde z tego co mi dolega??

Udost臋pnij ten post

Czy si臋 obroni臋 i co z moim 偶yciem uczuciowym, kiedy moje serce zabije mocniej> Patrycja 13,07,1989. Dzi臋kuj臋,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wielka Pomy艂ka Losu
Kasia 16.05.1974 Kiedy poznam m臋偶czyzn臋 z kt贸rym si臋 zestarzej臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boli ....
alicja 23.12.82....konrad 31.10.79...nie zapomnij o mnie!!!czy cos z tego bedzie???czy bede szczesliwa???

Udost臋pnij ten post

witam mo偶esz mi postawic karty plissssss chcia艂am si臋 dowiedziec czy m贸j facet mnie zdradzi i czy my艣li jeszcze o tamtej kobiecie J.. Maria 03.05.1970 PROSZ臉 O ODP.ich imiona to Robert,Jolanta

Udost臋pnij ten post

NATALIA 10.08.1991. 1.CZY DOSTANE SIE NA STUDIA W TYM ROKU 2.CZY CHLOPAK Z KTORYM JESTEM OSWIADCZY MI SIE , CZY JEST TYM JEDYNYM?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mitaszka
kiedy w ko艅cu uda mi si臋 wyj艣膰 na prost膮 z moja sytuacj膮 finansow膮? czy uda mi si臋 znale藕膰 lepsz膮 prac臋? Basia, 22.11.1978 dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 turandot
Ola 09.09.1991 i Kuba 21.11.1984- czy Kuba b臋dzie tym jedynym? Co z 偶yciem codziennym? Finanse, zdrowie? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Witam. Chcia艂bym wiedzie膰 czy 1. poprawi si臋 moja sytuacja finansowa ... 2. Czy czekaj膮 mnie jakie艣 zmiany w 偶yciu osobistym Jolanta 13.02.1977

Udost臋pnij ten post

klaudia, 09.12.1992 kiedy poznam swa prawdziwa milosc (milosc ze wzajemnoscia)? dziekuje slicznie:*

Udost臋pnij ten post