Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka NEFFA

Wróżenie z kart Tarota - darmowe!!!

Polecane posty

Gość boli ....
Witam!!!alicja 23.12.82....konrad 31.10.79...z góry dziękuje,,

Gość Wróżka NEFFA
ewelino, karty wskazują wiele sprzeczności... podaj imie i date urodzenia tego pana

Gość boli ....
czy jeszcze bede szczesliwa???

Gość Wróżka NEFFA
Pani Olimpio, karty pokazują mężczyznę młodszego od Pani, z którym Pani związe sie na stałe.

Gość jajajajajjaja
iza 11.10.1982 Co z moja praca - chodzi mi o awans Z góry dziękuję :)

Gość juka:)
Agnieszka 13.05.1990r Czy planowany ślub z narzeczonym odbędzie się?? Czy zacznie nam sie lepiej układać?? Czy wróci z wyjazdu zdrowy i cały??

Gość Wróżka NEFFA
Pani Paulino. dlaczego Pani pyta o to, które pierwsze zdradzi? karty pokauzją brak zaufania, nerwy i złe emocje na przełomie rokjku 2011/2012. karty jasno wskazują dziecko w momecnie, kiedy powyższe spory miną. Dziecko pojawi sie za rok.

Imienia nie moge podac... Zaczyna sie na litere m data ur to 1.05.88 prosze o pomoc

Gość Wróżka NEFFA
Agnieszko karty mówią, że wyjazd za granice niestety nie odbędzie się. pokauzje jednak przeprowadzkę do innego miasta. Alicjo- karty wskauzją szczęśliwy i udany związek, który jednak spotakło wiele problemów. widzę dziecko i dużą wygraną.

tak sie sklada ze ja na politechnike ide, wszystkie kierunki na inzyniera. , bezpieczenstwo pracy, mechatronika itp, wiem co chce robic :) ale czy dostane sie na te studia?

Gość podam pseudo bo nie chce imien
imienia.. mam charakterystyczna date ur. :P morena 28.8.1988.. co u mnie w milosci? czy wkrotce poznam kogos na powaznie?? jak moje zdrowie? czy wyjde z tego co mi dokucza??

z gory dziekuje. morena

Gość hanna karenina
Wrozko przepraszam ze sie dopominam ale pominelas mnie :( hanna karenina Co do mnie czuje ten chlopak?Czy bedziemy razem? Ania27lat i Pawel28lat Milego dnia

Gość Wróżka NEFFA
ewelino, widze duzo kłopotów, trzecią osobę, dużo zamieszania i ... niestety nie widzę waszej dalszej przyszłości. karty wskazują na zawirownaia uczuiowowe, brak stabilizacji i wierności. M nie jest dla ciebie

Gość wariatka jak ich mało....
heh a tu pania zaskocze nie mam męża jezeli pani tak wróży z kart to powina wiedziec oszustka jedna heheh nie złą zabawe masz co przy tym komputerze ja tez heheh

Gość Wróżka NEFFA
HMM.. Agatjko, karty caly czas pokazuja te finanse:) na politechnike moze dostaniesaz sie ale caly czs pokazuja powrót do tego zawodu. moze zrezygnujesz, moze nie dasz sobie rady. karty tak mówią.

ojej... to ja juz nie wiem :( ja tak bardzo chce isc na te studia i skonczyc to bezpieczenstwo, naprawde sie tym interesuje i lubie to. A powiedz mi , jak moje zycie uczuciowe?

Gość ulala.g
kiedy moj chlopak wroci? aga 16 lipiec 1992

Proszę o sprawdzenie w kartach spraw dotyczących życia rodzinnego, czy rodzina się powiększy i kiedy mogę się tego spodziewać Agata 05.06.1985r Pozdrawiam i dziękuję

NEFFO nie zapomnij o mnie:( morena 28.8.1988 czy znajde kogos wkrotce na powaznie, na staly zwiazek? czy moze w koncu uloze sobie zycie jakos? i co z moim zdrowiem czy wyjde z tego co mi dolega??

Czy się obronię i co z moim życiem uczuciowym, kiedy moje serce zabije mocniej> Patrycja 13,07,1989. Dziękuję,

Gość Wielka Pomyłka Losu
Kasia 16.05.1974 Kiedy poznam mężczyznę z którym się zestarzeję?

Gość boli ....
alicja 23.12.82....konrad 31.10.79...nie zapomnij o mnie!!!czy cos z tego bedzie???czy bede szczesliwa???

witam możesz mi postawic karty plissssss chciałam się dowiedziec czy mój facet mnie zdradzi i czy myśli jeszcze o tamtej kobiecie J.. Maria 03.05.1970 PROSZĘ O ODP.ich imiona to Robert,Jolanta

NATALIA 10.08.1991. 1.CZY DOSTANE SIE NA STUDIA W TYM ROKU 2.CZY CHLOPAK Z KTORYM JESTEM OSWIADCZY MI SIE , CZY JEST TYM JEDYNYM?

Gość mitaszka
kiedy w końcu uda mi się wyjść na prostą z moja sytuacją finansową? czy uda mi się znaleźć lepszą pracę? Basia, 22.11.1978 dziękuję

Gość turandot
Ola 09.09.1991 i Kuba 21.11.1984- czy Kuba będzie tym jedynym? Co z życiem codziennym? Finanse, zdrowie? Pozdrawiam

Witam. Chciałbym wiedzieć czy 1. poprawi się moja sytuacja finansowa ... 2. Czy czekają mnie jakieś zmiany w życiu osobistym Jolanta 13.02.1977

klaudia, 09.12.1992 kiedy poznam swa prawdziwa milosc (milosc ze wzajemnoscia)? dziekuje slicznie:*