Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GloriaVictis

Czy wam też kobiety szumi w uszach po orgaźmie?

Polecane posty

Paluszkami swoimi się nie bawię:P:) Mówisz?:P To na razie trzymam, może się ktoś złapie:classic_cool: Aha, a tak poza tym to naturalne piękno trzeba mieć najpierw:D

Nie bawisz sie paluszkami...... to w jaki sposób to robisz :P ? Chrupeczku, kompleksy..... zaakceptuj siebie, wyluzuj a faceci sami sie zlecą :classic_cool: Jak zwykle trawia sie fajna osoba ale odległość studzi zapał :O Trzymaj i regularnie podlewaj swój kwiatuszek :P

Wyobraź sobie, że tego nie robię:) I tak mi nikt nie uwierzy, ale wiem co mówię:) A kwiatuszek czym podlewać:D? A na razie nie mam głowy do leczenia kompleksów, ale może kiedyś mi się uda. A no, Kinky, poszlibyśmy na długi spacer, w ciemną uliczkę:D

byki są takie twarde i silne.... mmmmm :D Wybacz bezpośrednosć, ale serio nigdy przenigdy sie nie masturbowałaś ? Kwiatusyek sie podlewa sam na bierząco :P tylko pij dużo wody :D W ciemną uliczkę..... ze mną lepiej nie chodzić w takie miejsca :classic_cool:

No właśnie dlatego chcę iść:classic_cool: Wystarczy, ze byś mnie zobaczył, to nic mi nie grozi:D A spacerek dobra rzecz:classic_cool: A tam coś się próbowało, ale wiesz chyba jakaś lewa jestem, więc tego nie robię:D

Kinky jest Kinky... wiesz co to znaczy ? :P Serio ja patrze na osobowość :) wygląd to drugi plan dla mnie. Przepraszam raz jeszcze... nigdy nie czułaś, nie miałaś orgazmu ?

To był taki żart prowadzącego:) Jestem Chrupkiem, nie pokalałam się żadnym innym czarnym nickiem, przez lata trollowania w formie pomarańczy:)

No ja myśle 😠 Monika ? :D :P A czemu uważasz siebie za nieatrakcyjną ? Wymien to co Ci przeszkadza w swoim wyglądzie :)

164, ale wagi ci nie podam:D Po pierwsze nie znam, a po drugie nie zmieściło by się tyle cyferek:classic_cool: Ale wiesz o ile figura to nic, bo można zeszczupleć zawsze, o tyle z twarza nic nie zrobisz:) Oj tam, po prostu trzeba znaleźć kogoś kto mnie zaakceptuje:) Póki co chodzę sobie taki dobry duszek, podejrzewam, ze dla większości jestem jakoś tak...bezpłciowa:O Taka Iza- koleżanka:O

No to kształtna jestem, nie powiem:D:) Przaśna dziewucha. Nadawałabym się do skansenów jako typowa chłopska córka:D:classic_cool: Przyjaciółka:)? Mogę ci się wyżalić i wypłakać😭?::)

Chłopska córka to nie znaczy, że full natural:D Teraz sam sobie odpowiedz, a poza tym to nie ładnie tak pytać kobietę:classic_cool::D

Hmmmm, temat kształtów mamy za sobą :P A co Ci sie nie podoba w swojej buzi ? Tylko nie pisz ze masz za duży nos :P

Mam za duży nos:D Calokształt, bo mam wrażenie, ze pyzata jestem strasznie:( Oczy i usta ujdą w tłumie, ale jako calość nie wygląda to dobrze:)

Co wy baby macie z tym nosem :D :P Fajnie sie daje buzi w takie pyzate policzki ;) A pupę jaką masz :classic_cool: okragła i mieciutka :P ?

Gość Kaore
zobacz tutaj: bit.ly/iirxwu : przyda Ci się :D