Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GloriaVictis

Czy wam też kobiety szumi w uszach po orgaźmie?

Polecane posty

Gość GloriaVictis

jw

Gość w twojej piwnicy
tak:)

Gość GloriaVictis
a taki szary płyn z uszu wam wypływa też?

Gość LIKKKK
Tak:) i zastanawiałam sie dlaczego:)

Gość GloriaVictis
szary płyn tobie z doopy wypływa podszywie. Właśnie też nie wiem czemu tak jest

Gość GloriaVictis
śpię w wełnianych skarpetach

temu, że jak masz wysokie ciśnienie normalnie , to w trakcie orgazmu podnosi ci sie jeszcze bardziej, czego objawem jest m.in. szumienie w uszach proste

Eee Kinky myślałam, że będzie czułe sam na sam:( A poza tym nie chce mi się siedzieć w kolejce:classic_cool:

Dla Chrupków nie ma kolejki :D W kolejce ? Bez przesady nierób zemnie jakiegoś ogiera :D czy coś. Co tydzień kolejna :P to nic wielkiego :classic_cool:

Chrupeczku... za chwilkę musze isc spać..... wiesz mam duze łóżko....może skusisz sie na wspólne spanie :classic_cool: tak bezpodtekstów :P

O, dzięki, czyżbym miała jakies specjalne względy?:classic_cool: A jak przywiozę stado napalonych lasek, to wiesz, będziesz musiał zwiększyć częstotliwość:classic_cool:

Bez podtekstów? Szkoda:classic_cool: A tak serio to chętnie wbijam, tylko ze ściągam w nocy kołdrę z ludzi:D

A tak serio to chętnie wbijam, tylko ze ściągam w nocy kołdrę z ludzi""""" Łuuuu to lipa troszkę bo sypiam nago :classic_cool:

Gdybyś spała ze mną to też byś nie mogła zasnąć :classic_cool: :P a jak było by już po.... miałabyś zapewniony najlepszy sen w życiu :D :classic_cool: Zaspiewałbym Ci coś i w mig byś zasneła, pogrążona w krainie fantazji z Kinkym :classic_cool:

Gość gghghduh
o ludzie......

:classic_cool: Brzmi nieźle:D Chociaż ja dziewica jeszcze to raczej byśmy nie zaszaleli:classic_cool: Nie mniej jednak na wspólne spanko bym się dała namówić:classic_cool:

Czekaj koorwa bo nam jeszcze jakiś cyberek wyjdzie:classic_cool: Ja już się nie wypowiadam:D

Dziewica :) W takim razie odpada wspólny.... :P Powinnaś oddac swój kwiatuszek komus wyjądkowemu, kogoś kogo będziesz kochać :) ALe jak już wspominałem, dbam o swoje przyjaciółki :classic_cool: możesz liczyć na mój wilgotny, szorstki jezyczek zawsze i wszędzie :D Wspólne spanko, milutka rzecz ;) połozyłabyś główkę na moim futerku na klacie :classic_cool:

No, mogłabym cię pogłaskać:classic_cool::D A tam, kwiatuszek dla kogoś wyjątkowego. Ostatnimi czasy powątpiewam, ze znajdę jakiegoś

Chrupeczku, troszkę cierpliwości :) puki co zadowól sie swoimi paluszkami :P i moim języczkiem :classic_cool: Serio, spodkasz jakiegoś wyjątkowego, co doceni twoje naturalne piękno :) Usieszysz go wiadomością że będzie pierwszy, że to On zeriwe twój kwiatuszek :P