Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szprychy w rowerze

Nudno tu dziś strasznie, pgadamy?

Polecane posty

Gość loretttas
jaka jestem? obcy mówią, że człowiek-dusza, bo naprawdę jestem bardzo ciepłą osobą i wiele razy pomagałam męzowi, a łóżku też nie miałam jakiś wymagań kosmicznych, raczej jestem tym "biorcą" niestety :(

Gość loretttas
prywatność TAK ale w małżeństwie "takie tajemnice" ?

Gość szprychy w rowerze
Jeśli "biorcą" to czas pomyśleć nad tym. Mężczyzna potrzebuje spontaniczności, bez tego każdy czuje się niespełniony. Powinno się brać i dawać.Nauczyć czerpać z dawania. Nie łącz pochopnie tych tabletek ze zdradą.Szczera rozmowa to podstawa.Myślę, że gdyby było coś na rzeczy ukrył by to tak żebyś nawet nie miała domysłów. Tabletki zwyczajnie rzucił i zapomniał

Gość loretttas
szprycha dziekuję za słowa o spokojnej rozmowie tak muszę ochłonąć-chociaż najchętniej zrobiłabym awanturę jestem biorcą tak wstydzę się dawać :(

Gość szprychy w rowerze
ja bardzo przepraszam za osobiste pytanie, ale czy ty masz jakieś kompleksy na tle swojej fizyczności ?

Gość loretttas
chyba niestety tak , mam mało kobieca budowę ciała, nawet moje ruchy wydaja mi się komiczne :(

Gość loretttas
nie lubię swojego ciała a dziś wszystkie kobiety są takie piękne, idealne, a mój mężczyzna nie zapewnia mnie o tym, że to właśnie ja jestem tym cudem świata

Gość szprychy w rowerze
Pytam, bo często fakt, że jest się biorcą wynika nie z braku chęci, a zwyczajnie z poczucia braku atrakcyjności. Najlepszym na to lekarstwem jest możliwość przejrzenia się w męskich pożądliwych oczach. :) Nie chcę niczego sugerować, ale powiedz czy byłabyś skłonna do zdrady?

Gość loretttas
miałam nie jedna okazję, poflirtować lubię, ale na tym STOP nie umiałabym się rozebrać

Gość loretttas
szprycha....myślisz , że to by mi pomogło?

Gość loretttas
ale ja jestem taka racjonalna, od razu wyczuwam, że facet chce zrobić sobie dobrze moim kosztem, wiesz- zaliczyć i ciao! i ambicjonalnie takiemu ku*owi na to nie pozwalam

Gość loretttas
a może potem opowiadałby , że mam małe cycki :(

Gość szprychy w rowerze
ale nie on miałby sobie robić dobrze tylko ty. :) Nie jestem jakąś zwolenniczką zdrady, w takich sytuacjach niekiedy pomaga się dowartościować. Jeśli ma służyć wszystkim to może warto się nad tym zastanowić...

Gość loretttas
teoria dobra :) chciałabym mieć jedynie pewność, że nie będę czuła się potem ja zdzira i oczywiście ŻE ZROBI MI DOBRZE :D

Gość szprychy w rowerze
Seks bez zobowiązań to nic złego, służy obopólnej korzyści. Wydaje mi się, że dojrzałemu mężczyźnie nie jest obojętne z kim idzie do łóżka, więc dlaczego miałabyś się czuć jak zdzira?

Gość loretttas
i co? mam tak po prosty szukać? na ulicy? w necie? jak?

Gość szprychy w rowerze
Mówiłaś, że miewałaś okazje, następnym razem skorzystaj z takiej. Zacznij od rozmowy z mężem o tych tabletkach, może okaże się, że to nic wielkiego :). Ja w to naprawdę wierzę :). Muszę uciekać. Jak coś będę tu i chętnie pogadam. Trzymaj się. Powodzenia :)

Gość loretttas
dziękuję za pomoc dobra duszyczko :) juz mi jakoś lżej, nie myslę o znalezionych tabletach, tylko o sobie, może powinam coś zmienić