Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccelina

Jaki by sobie film dzisiaj ściągnąć ?

Polecane posty

Gość cccelina

Nudzi mi się i chce sobie jakoś wypełnić ten niedzielny wieczór. Jaki film byście mi polecili ? Tylko żadnych głupawych amerykańskich komedii proszę ;] Niech to będzie w miarę coś nowego i ambitnego. Najchętniej jakiś dramat obyczajowy. Może coś Almodóvara może Allena ? Coś co was ostatnio urzekło.

Ja wolę amerykańską kinową siekę od ambitnego kina. W weekend lubię się odprężyć. A jakbym chciał robić coś ambitnego to bym poczytał książkę. Dziś oglądałem głupi film akcji a chciałem obejrzeć drugi. Planuję obejrzeć Game of Death.

Gość cccelina
Zdążyłam to obejrzeć już jakiś czas temu ;] Głownie ze względu na Cher bo cenie ją jako wokalistkę i aktorkę, niemniej ten film nie jest w moim guście. Fabuła do niczego, było tysiące takich historii.

Gość cccelina
( pisałam o Burlesce )

Gość wentyl w kole
wie ktoś jak nazywa sie taki stary film, własnie grała w nim Cher matkę takie chorego chłopca, który miał coś z twarzą, był rudy a na koncu umarł. wie ktoś?

Gość dsdsdsdsdsdsd
Estonski film Nasza klasa

Gość eui9e8232w
Jak lubisz dramaty to polecam Salto (somersault)... Oszukana tez byla dobra, i ten oskarowy Winter Bone

Gość cccelina
Męska rzecz, prosiłam o rady a nie zwierzenia ;] Co mnie obchodzi Twój gust ? Ja wolę dramaty.

Gość cccelina
Wentyl w kole, ten film to "Maska" z 1985 roku.

Gość wentyl w kole
dzięki Wam :) świetny, poruszający film

Gość cccelina
Zgadzam się "wszystko będzie dobrze" to bardzo poruszający film. Na filwebie najlepsze notowania z waszych propozycji ma Oszukana i Bez mojej zgody. Czekam na dalsze bo to chyba jednak nie to.....

Gość eui9e8232w
W imię ojca Tańcząc w ciemnosciach a jak ma byc dramat z romansem Słodki listopad Szkoła uczuc Bridges of Madison County

Gość eui9e8232w
Jeszcze "za wszelką cenę" z Eastwoodem, fantastyczny! A z polskich "Masz na imie Justine" i Plac zbawiciela

Gość top 10
Australia fajny film z Nicole Kidman Słodki listopad też polecam bardzo Go lubie a no Maska klasyk dramat wyciskacz łez i to na wysokim poziomie a nie jakaś tandeta Oszukana jeżeli to ten w którym grała Jolie to też dobry typowy dramat obyczajowy a no i Frida z Salmą Hayek