Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka1996

pomocy

Polecane posty

Gość malutka1996

nie mam z kim o tym pogadać ... czuje się źle nie moge liczyć na zrozumienie moja matka jest prostytutką mam w domu ciągły hałas nie mogę się uczyć ciągłe libacje non stop w domu ktoś jest czasami jest tak że boje się o siebie i brata czy ktoś wie jakie mam prawa czy w moim wieku mogę się wyprowadzić albo jakoś załatwić sobie dom dziecka? mam już tego dość!!!

Gość malutka1996
widze że nie ma tu nikogo kto mógłby ze mną pogadać jest mi smutno nie mam przyjaciół nikogo komu mogłabym się wyżalić

Gość sfd
Musisz powiadomić kogoś...pedagog w szkole albo policja bo nic innego nie przychodzi mi do głowy :O

Gość malutka1996
a to nie ma co gadać probowałam już ale nic nie zdaje rezultatu

Gość uttfttfuy
96' to twój rocznik? Mój brat jest w podobnym wieku. Współczuję ci. A mieszkasz w dużym mieście czy raczej w mniejszej miejscowości?

Gość MAX 22
Idż do kuratorium jeśli w szkole nie masz pomocy, szukaj ratunku dla siebie i brata a w kuratorium powiedz że jak Ci nie pomogą to będziesz szukała pomocy przez telewizje Reczę Ci że szybko Ci pomogą. Z rodzicami alkocholikami sama nie dasz sobie rady a i brat jest przez nich zagrozony, trzymaj sie dziewczyno i szukaj ratunku.